Problém s močením / rada

Príspevok v téme: Problém s močením / rada
Pepega

Dobrý deň. Mám už naozaj dlhodobo jeden problém a možno to ani nieje problém, len to tak vnímam ja sám. Som chalan a mám 25 rokov. Ide o to, že keď idem na malú potrebu, tak vždy po malej potrebe sa utriem papierom, čo je si myslím normálne.

Po malej potrebe, keď si idem sadnúť alebo sa zohnem mi vždy ale ešte trochu moču vyjde na povrch a musím sa ešte raz utrieť, inak mám mokré trenky, čo je naozaj zlý pocit. Je to nejaký problém, ktorý by som mal riešiť ?

Počas dňa vypijem aj dva litre čistej vody s citrónom, takže na záchod idem tak 3x denne. Počas noci spím normálne a nebudím sa s pocitom, že by som mal ísť na záchod. Počas potreby ma nič nebolí, nepáli. Nemám problém, že by som musel čakať kým začnem cikať. V tomto je všetko v poriadku.

Gaaspi

Asi nevytečie všetko. To je ako keď polievaš hadicou, zastvíš vodu, ale z hadice ešte kvapká aj vyteká trocha. Aj ja musievam s toaletným papierom poutierať úd pred tým ako ho poriadne vytrasiem. Aj ja sa po močení babrem dlho práve s tým aby už ostal suchý a nekvapkalo z neho.