co ak na to môj priatel príde??

Príspevok v téme: co ak na to môj priatel príde??
silvuskaaaa

ahojte... prosim vas.. potrebujm vazne poradit.... mam priatela uz asi 2 roky... ale este pred tym nez sme spolu zacali chodit som mala este jedneho priatela s ktorym som chodila pol roka...pred tyzdnom si ma zavolal ku sebe domov a rozpravali sme sa uplne v pohode.. a potom k tomu doslo.. pobozkal ma zvalil na postel...kondomov mal asi na desat rokov............. no proste skvela noc... ale potom som si vlastne uvedomila co sa stalo... rano som od neho co najrychlejsie odysla...a moj priatel ma videl ako vychadzam skoro rano z jeho vchodu.. ako mu to mam vysvetlit????? PROSIIIM POMOOOOOOOOOOC

monica

Fajne..len tal po dvoch rokosch si z nicoho nic s byvalym?koko mas rokov?17?Tak toto je terda ine svinstvo..z vlastnej skusenosti viem ake to je..po dvoch rokoch a dvoch mesiacoch m,a podviedol z nicoho nic priatel,roziisel sa so mnou a zostal s nou....Taze silva aspon vidis..ako vedia byt ludia svine...A zamysli sa ci aj ty úpatris k nim..

silvuskaaaa

ccc dakujem moc... dopadlo to teraz tak ze sme si to vyhovorili ja som sa dala do kopy z mojim byvalim a od toho co som s nim chodila tie 2 roky som sa dozvedela ze ani on nebol stale verny... tak a to urovnalo a zostali sme priatelia...

filip

Na toto su len 2 slova: Si k.rva.

Najprv zalezies k byvalemu domov, potom s nim presexujes celu noc, nechas sa rano nacapat terajsim (to tam bol pred jeho domom skutocne nahodou? - nemal nahodou tusenie kde asi budes a cakal tam?) a nakoniec si prides pytat radu na forum, ze co mu mas povedat.
Ak nema chalan IQ hojdacieho konika, tak uz davno ti pobalil veci a ked sa u neho ukazes, poda ti vo dverach igelitku a povie ZBOHOM.

sisinka

silvuska, to si teda pokaslala!!! A co mu chces vlastne vysvetlit? Ze ty ho mas vlastne velmi rada a to co sa stalo- ale vlastne nic sa nestalo, vsak?, velmi lutujes, ze si to nechcela.... a podobne dristy...moja zlata, clovek ktory naozaj uprimne lubi , nemoze urobit nic take. Tvoje vedomie , svedomie a myslienka na neho ti to nemali dovolit- a este sa tvar ze ho milujes! Jedine co by si si zasluzila su kopacky! Sorry, ale toto sa narobi za ziadnych okolnosli.Pazri sa na to z jeho pohladu!! uz vidis? no fuJJJJ! sorry!To je moj nazor!! No drzim prsty!

bla

chudak priatel:-(( prepac..ale ja byt na jeho mieste strasne by ma to bolelo :-(( rozid sa s nim usetris mu dlhodobe trapenie

ccc

silvusku odsudzujete, lebo urobila to, co urobila.Ale vy odkial viete, ze jej priatel si nezasluzi take dievca ??! Vy odkial viete, ze jej priatel jej je verny a nepodviedol ju nikdy ??!
No Silvuska, ak este aspon nieco k svojmu priatelovi citis, tak zapieraj,nehovor pravdu...nikdy ti to neodpusti ak mu to povies... vymysli si hocico napr.ze si spala u kamosky, alebo cokolvek..
ak ho uz rada nemas, nevod ho za nos a rozid sa s nim..ale ajtak mu nehovor pravdu, velmi by mu to asi ublizilo a bol by z neho mozno dalsi zatrpknuty muz..nieco si vymysli, ale rozid sa s nim, ma pravo byt stastny..drzim palce

stanley

hmm NEVERA....a bolo Ti pri tom dobre? Nemyslela si si, že to je asi veľa? Resp, to je max zle, čo si mohla urobiť...nechápem, ale asi sa Ti to páčilo...nemohla si to isté robiť s priateľom? Ach, to je zrada!

ginngi

si nezasluzis mat takeho priatela - toho, co si s nim chodila.. 2 roky... chudaak on.. nezasluzil si... toto... a ako mu to mas vysvetlit??? :D si blondinka??? asi nijak, ked vedel, ze ten tvoj byvaly v tom vchode byva.. .., a rano,si s tamat vychadzala.. .. tak dufam, ze mu doslo.. co si asi tam robila... to nie je normalne... :D co sa tu riesi..

stanley3

tak tomu sa hovori problem.ja mam tiez 2 rocny vztah,bez nevery.ale sme rozny.a stalo ti to za to?preco si to urobila?co ti chyba v tvojom vztahu?