chlpy

lenka2583

ja tiež uprednosťujem hladké nohy, ale ako opisuješ, tak chceš riešenie. jedna rada tu zaznela-začni si ich holiť, každým oholením sa spevnia a zhustia, po väčšine prípadov to tak je. hlavne ak na to použileš pánsky elektrický strojček určený na tvár, alebo úplne najobyčajnešiu žiletku. nepíšeš dlžku dalším spôsobom je ostrihanie, ak ich máš dostatočne dlhé aspoň na odstrihnutie konca, tak to urok, chlpok bude chcieť dorásť a to aj urobí, postupne aj zhrubne. ak to nezaberie tak ja na tvojom mieste by som ešte skúsila, možno je to úplna hlúposť, ale ktovie, starať sa o ne ako o vlasy, kúpiš si ampulky Dixi na rast vlasov(druh na suché vlasy-ten vyživuje) za 50,-SK a použiješ ich na chlpy a tiež môžeš namiesto sprcháča použiť šampon na vlasy, to je taký nápad:)

aristokrat

Moj dedo nemal na nohe ani jeden chlp a na hrudi bol zarastený ako "Dr. Exithus" z istej zábavnej relácie. Myslíš si še keď budeš mať na nohách chlpy tak budeš väćší chlap? Nič si z toho nerob vieš čo by niekto za to dal?

san

zaujímavé súčasný trend je predsa mať hladké nohy ale keď chceš mať chlpaté tak si ich začni holiť a potom ti začnú rásť.

sona

preco preboha chces mat chlpy????????????????????????????????????????????? ????????? sak to je super ze ich takmer nemas, ja by som takeho chlapa chcela