Intagram

Príspevok v téme: Intagram
intagram

Ahojte.
Chcela by som sa poradiť. Možno mi povieme, že zbytočne rozoberám blbosti, ale trápi ma jedna veď a preto sa chcem poradiť.
Mám priateľka mladšieho o 2 roky. Ja mám 26 a on 24. Nie sme ešte tak dlho spolu, cca 7 mesiacov. Ľúbim ho, je zlatý ku mne, iba neviem jednu vec pochopiť. Trápi ma jedna vec, že je stále na Instagrame. Aj v noci o druhej. Veľmi nechcem robiť ešte napätie medzi nami, preto som mu to len raz povedala, trošku prestal, ale zase začal ponocovať. A keď ráno vidím, že ešte aj v noci o druhej tam, tak som z toho sklamaná. Sleduje tam samozrejme krásne baby, myslím má on ako sledovateľov veľa pekných báb.
Viem, že možno vyzniem ako nejaká žiarlivá, ale predtým som mala dlhodobý vzťah 7 rokov, už som bola aj zasnúbená a ten ma podviedol. Samozrejme pomocou sociálnych sietí, kým ja som chodila na týždňovky do školy a sústredila sa na školu. Neviem si pomôcť, už som si neraz povedala, že sa nebudem ponižovať, ale stále príde niečo, čo sa mi v tomto nepáči. Čo si myslite o tom? Ďakujem za všetky odpovede.

intagram

In blossom
Ďakujem za názor, aspoň sa necítim ako paranoidná. Áno, má sa venovať mne a aj keď je doma, keď spí doma, tak to isté robí. Tiež si myslím, že je to detinské správanie a ešte si ho viackrát pozriem a keď tam takto často bude, tak mu poviem, že má na výber buď ja, alebo Instagram. Ja chcem byť šťastná a nie takéto veci riešiť. Nikdy som žiarlivá nebola, len mi trošku ten predošlý zničil sebavedomie, tento súčasný samozrejme nasluboval už hory doly, síce ja to beriem s rezervou, ale asi ešte musí dozrieť.

In blossom

Vadilo by mi to. V noci sa ma venovat mne, spanku alebo nejakej zalube, v pripade ze nemoze spat. Trcat niekolko hodin na IG povazujem za trapne a nehodne dospeleho cloveka. To nie je zaluba ale zavislost. Btw, na baby na IG neziarli, bez filtrov a photoshopu sa v realite na seba takmer vobec nepodobaju, predavaju len iluziu 'dokonalosti' ;-)