Intagram

Príspevok v téme: Intagram
intagram

Ahojte.
Chcela by som sa poradiť. Možno mi povieme, že zbytočne rozoberám blbosti, ale trápi ma jedna veď a preto sa chcem poradiť.
Mám priateľka mladšieho o 2 roky. Ja mám 26 a on 24. Nie sme ešte tak dlho spolu, cca 7 mesiacov. Ľúbim ho, je zlatý ku mne, iba neviem jednu vec pochopiť. Trápi ma jedna vec, že je stále na Instagrame. Aj v noci o druhej. Veľmi nechcem robiť ešte napätie medzi nami, preto som mu to len raz povedala, trošku prestal, ale zase začal ponocovať. A keď ráno vidím, že ešte aj v noci o druhej tam, tak som z toho sklamaná. Sleduje tam samozrejme krásne baby, myslím má on ako sledovateľov veľa pekných báb.
Viem, že možno vyzniem ako nejaká žiarlivá, ale predtým som mala dlhodobý vzťah 7 rokov, už som bola aj zasnúbená a ten ma podviedol. Samozrejme pomocou sociálnych sietí, kým ja som chodila na týždňovky do školy a sústredila sa na školu. Neviem si pomôcť, už som si neraz povedala, že sa nebudem ponižovať, ale stále príde niečo, čo sa mi v tomto nepáči. Čo si myslite o tom? Ďakujem za všetky odpovede.

Akonato

Pocuj toto ber s velkym humorom nechcem ta urazit, ale ako pisal Tutanstein, keby ste si tam dali fotku po sexe, ako lezite pod perinou, tak tym odradis vsetky jeho zaujemkyne :DD a uz by si tvoj priatel nemal co pozerat :DD

intagram

Tutenstein_xD

Veľmi pekne si to napísal a hlavne pravdu. Mne sa už niekedy zdá, že tento svet asi nepochopím.
Prečo si to musia robiť. Robia to chlapi, aj ženy bohužiaľ....
Ja keď si ľahnem alebo nemám čo robiť, tak chytím knihu a čítam, idem von, hocičo. Sem tam zbehnem pozrieť, že čo nové vo svete, ale aby som stále len sedela nad tým, to nie. Ale jeho to baví. Baví ho pozerať tie “dokonalé” baby denno-denne. A mňa zase nebaví taký vzťah.
Ďakujem za odpoveď. Skúsim sa s ním porozprávať a keď to bude naďalej robiť, skončím s ním.

Tutenstein_xD

Instagram síce nemám a som antisociálny človek, ale v noci namiesto spánku sa venovať Instagramu a čumieť na fotky je podľa mňa choré. Možno má len úchylku a už sa tak naviazal na ten Instagram, že si potrebuje prezerať fotky ľudí, pri ktorých má odber.

Ak si tam prezerá iné ženy, ktoré sa fotia v spodnom prádle, tak by som sa s ním určite o tom porozprával. Možno je to lne jeho úchylka, ktorá mu prerástla cez hlavu a ani si to neuvedomuje.

Sociálne siete sú len na vytváranie konfliktov by som povedal. Sú ľudia, čo ich využívajú s rozumom, ale takých je určite menej ako tých, čo si cez ne hľadajú partnerky s výhodami alebo služby, či dokonca zneužívajú profily ostatných ľudí.

Ja osobne nechápem načo je dobré si napríklad na Instagram fotiť deň čo deň jedlo, ktoré jem počas raňajok, obedu alebo večere. Ďalej sa tam baby fotia v plavkách, spodnom prádle a každá jedna fotka je o tom istom, len zmenia pózu alebo odev. Ďalej fotenie si cesty, ktorá je akurát predo mnou alebo stromu, rieky, oblohy.

Nehovoriac o tom, že si tam ľudia fotia fotky pred alebo hneď potom ako si to spolu rozdajú, kde sú zakrytí perinou a sú vysmiati od ucha k uchu. Ďalej fotenie si partnera ako spí, konzumuje jedlo, leží, pozerá TV atď.

intagram

blueberryNN

Vidím, že si zažila podobné sklamanie. Ale stále neviem, že prečo muži (česť výnimkám samozrejme) musia vyhľadať druhu ženu. Nehovorím, keby som sa zle k nemu správala, ale človek sa snaží najviac ako sa dá a toto je vďaka.
Ale nevadí, život ide ďalej a hádam natrafím na takého, ktorý si ma bude vážiť. On ešte má čo dozrieť. Ale musela som sa poradiť, lebo už ja som si prišla ako chorobne žiarlivá. A som rada za všetky názory a otvorili ste mi oči.

ZdravyUsudok

Raz som citala taku myslienku:

"Muži berú ženy ako šachové figúrky, siahajú po jednej ale už hladia na inú, ..myslia si, že s tou druhou urobia lepši ťah"

ZdravyUsudok

Pozri zamilovany chlap ma oci len pre tu svoju, nema problem pridat si k priatelom a je nato hrdy, aby ostatni videli ze ju ma, pokojne si spravy s nou niekolko fotiek a zverejni ich, zverejni aj do statusu ze je zadany a ma vztah, proste da vediet ostatnym pripadnym zaujemkynam ze je uz obsadeny nech sa dalej nenamahaju.
Ak toto partner nerobi a brani sa tomu je to jasny signal ze niekde je problem a nemysli to s tebou vazne.
Cize ked si to zhrnieme:
Nepridanie medzi priatelov
Odmietanie spolocnych fotiek
Odmietanie uverejnit spolocne fotky
To su uz tri signaly ze ta neberie ako vaznu znamost len ako docasnu rezervu na sexualne hratky a ked pride ina tak ti da dovidopo.
Zvaz ci ti ten kvazi vztah stoji zato..

blueberryNN

Ahoj, tiez som mala 7rocny vztah, a dal sa tiez dokopy cez internet s inou, s ktorou sa rok tajne stretaval. Dvojity zivot, nemala som najmensie podozrenie. A tiez to bolo tak - ju si pridal na Facebook, mna nie, ze on to vyuziva iba na komunikaciu ohladne jednej hry. Moj nazor je, ze by si sa mala vykaslat na nezreleho hlupacika, s ktorym ani nie je mozne mat seriozny vztah. Aku inteligenciu, zmysel pre zodpovednost, loajalnost mozes hladat u chlapa, ktory ako psik musi ocumovat polonahe trapky na instagrame namiesto toho, aby spal, alebo to robi dokonca v pritomnosti svojej priatelky. Ved ked sa nedokaze uvedomit ani po tom, co mu to povies, to naznacuje, ze mysli viac tym, co ma medzi nohami, ako zdravym rozumom. Alebo to naznacuje inu vec - ze je mu jedno, co Ty si myslis alebo ako sa citis. Kazdopadne, davam tomuto vztahu nulovu sancu na zdravy vyvoj, takze radsej sama a mat tak moznost spoznat niekoho vyzretejsieho, ako mat na krku pudlika bez zdraveho usudku. No naco?

DenverCO

Ahoj, holka. Neriesis zbytocnosti a niesi prehnane ziarliva. Len jedno poviem: netoleruj to a odkopni ho co najskor! Zamilovany chlap sa takto nesprava.

intagram

ZdravyUsudok

Je to dobrý nápad určite. Že ma to skôr ani nenapadlo. Ďakujem pekne za rady a dám vedieť, že ako som dopadla. Ale chcem to s ním prebrať osobne a to iba v pondelok budem vedieť. Vlastne aj fotku iba vtedy si môžeme spraviť.