Cholesterol

pravdajelenjedna

predpokladám že budeš trpieť štíhlou obezitou(kedže nemáš veľa KG tak to nebude klasická obezita...) začni cvičiť, rátaj si kalórie a zmeň trošku svoj život ... ak cvičíš a aj sa stravuješ dobre by som to riešil s lekárom

kedže pečeň dokáže sama vytvoriť do 3g cholesterolu denne tak to vidím buď na dlhodobé, zle stravovacie návyky s veľmi málo pohybom alebo nejaký typ ochorenia

držím palce

blueberryNN

Ahoj, ja som mala cholesterol 7,3. A kamaratka, ktora tiez mala vysoky cholestey predtym, mi povedala, ze ona ho mala kvoli hormonalnej antikoncepcii, a ze jej poradili uzivat B-komplex Forte. Tak som zacala uzivat B-komplex Forte aj ja (tiez som vtedy uzivala hormonalnu antikoncepciu), a cholesterol isiel dole raketovym tempom. Mozno za pokus to stoji, aj ked asi neuzivas hormonalnu antikoncepciu, ale skus na nejaky cas uzivat B-komplex Forte. Inak krvny obraz som mala inak dobry, len cholesterol vysoky.

ahjajjaj

ahoj, vysoký cholesterol ohrozuje cievy - vyššia pravdepodobnosť trombózy, mozgovej príhody, srdcového infarktu a embólie. Sú na to lieky.
Ak chceš urobiť niečo pre svoje zdravie, skús prejsť na čiastočnú vegánsku stravu. Teda konzumovať potraviny iba rastlinného pôvodu. Napr. aj mlieko: ovsené, ryžové, kokosové, sójové. Strukoviny - 2 krát do týždňa. Ja si dávam aj med. A prečo čiastočná? No, asi aby organizmu nič nechýbalo, tak si dva-trikrát do týždňa dopriať mäso z ryby, králika alebo hydiny. Uvidíš, ako z toho omladneš a budeš plný sily a energie. A lekári si porovnajú výsledky.... a nebudú tomu veriť, že si to zmákol bez tabletiek.