O com sa rozpravat s babou vonku?

Príspevok v téme: O com sa rozpravat s babou vonku?
Nun12

Ahojte, mam 15 rokov a zajtra idem prvy krat s babou von. Zavolala ma sama inac by som nesiel ale nechcel som to odmietnut tak som povedal ze idem. Len problem je ten ze neviem o com sa mam s nou rozoravat. S babami si viem pisat aj 2 hodiny vkuse. Poradite mi nieco prosim o com sa s nou bavit? Ozaj a baba je zo skoly nie ziadna internetova kamaratka! Dakujem Vam moc

snazilkajulka

Ked si vies pisat, tak sa budes vediet aj rozpravat. Uvidis, len sa toho netreba bat a hlavne sa zaujimaj o to dievca! Pytaj sa jej, co ma rada, akym konickom sa venuje, atd.

Charles Bukowski

Záleží od baby. Mal som raz rande s takou, s ktorou sa nedalo baviť o ničom.
Čo počúvaš? Tak všetko.
Aké máš rada filmy? Čo dávajú v telke.
Máš nejaké hobby? Mám vela roboty.
Baví ta robota? Ani nie.
Co by so chcela robiť? Ani neviem.
Atd. Bolo to hrozné. Kazdu slabiku som pomaly z nej tahal ako z chlpatej deky.
PS: mala 26

Gaaspi

Ja zas mám problém nájsť tú zlatú strednú cestu lebo kým takých tém že "neviem čo povedať, mám stres, hnbím sa atď." vidím na dva tucty ale ja som prirodzene strašne ukecaný a tým obvykle všetko pokazím že som až príliš komunikatívny. Takže povediať niečo nieje riešením. Skôr je umenie tak sa s ňou baviť že ju neunvím rozprávaním že ju hlava bude zo mňa bolieť.

Tutenstein_xD

Nie je dobré si plánovať dopredu, že o čom sa s ňou budeš baviť. To príde samo neboj sa. Netreba si s tým nejako lámať hlavu.