Priateľka so mnou nespáva

Príspevok v téme: Priateľka so mnou nespáva
Rikinko29

Ahojte priateli :) mám 26 rokov a mám 3 ročný vzťah. S priatelkou si vychádzam. Zatial spolu nebývame, stretávame sa tak 2x do tíždňa. V poslednom období som si začal všímať že so mnou nechce sexovať. Proste sa v noci otočí a ide spať. Keď sme sa o tom bavili opýtal som sa jej rovno či niekeho má alebo či ju už nepritahujem. Povedala že to tak vobec nevníma a že to neni pravda. Neviem čo si mám o tom mysleť či ma klame. Povedal som jej že takýto prístup sa mi od nej nepáči. Ešťe sa na mňa urazila. Priatelia čo mám robiť ak to bude pretrvávať? Rozchod? Som mladý a nepáči sa mi ak si mám sex doslovne pýtať od svojej priatelky. Raz som sa doslovne pripadal ponížený keď ma nechcela. Mám v tom zmetok, mal som aj iné partnerky a toto sa mi ešte nestalo. Máte niekdo podobné skusenosti? Za odpovede ďakujem

ahjajjaj

no stretávate sa 2 x týždenne, zrejme to tak vážny vzťah z Tvojej strany ani nie je, keby ste sa fakt milovali, chceli by ste byť spolu viac. Ja chápem, že vraj priemerná potreba sexu je 2 x týždenne u chlapa, a preto sa s ňou aj dvakrát za týmto účelom stretneš.

Akonato

No ponizeny je silne slovo.To ako chut nemoze byt na oboch stranach vzdy rovnaka v tu istu sekundu, nalada je rozna u ludi.Ides to riesit rozchodom este jej hrozis prstom.Vies pises, ze si mlady.A co ked ostarnes budete mat dieta, tehotenstvo, choroby a starosti a vzdy nedostanes co chces.Tvoje manzelstvo nevydrzi ani rok.Tam su rozne kompromisy aj ohlady na partnera.. Mne to je aj smiesne ako urazene si to napisal. Nemusis cakat 5 rokov, ze ano, to by bolo divne, ale ked si tak citam niekedy, ako zeny pre pokoj v rodine robia sex proti srsti, ked nechcu este sa im to protivi, tak mi husia koza nabehne.
No a ona ked chce si vzdy ochotny?
Neviem co si to mal za masiny predchadzajuce partnerky, ze vzdy chceli, ale co chcem povedat, ze ked ta 2x3x odmietne neni koniec sveta a je hlupost to riesit rozchodom.

ZdravyUsudok

Ja nerozumiem jednemu, spolu ako pises nebyvate ale potom pises ze idete spolu spat tak lahne do postele, otoci sa a ide spat ...?
Tak byvate spolu ci nie?
A ak by ste sa aj navstevovali ze takto si to myslel, ze raz prespava ona u vas doma a raz ty u jej rodicoch, tak naco chodi k vam ked netuzi po inyimite s tebou?
Pusu, bozky, objatia a drzanie za ruky tiez absentuju?
Potom je cas na rozchod myslim krd vo vztahu sa vytraca vzajomne fyzicke prejavovanie si lasky, je niekde problem.
Chapes, je to ako s mesiacom na oblohe, ked nerastie ..zmensuje sa

sokollka

skús sa ešte raz o tom s ňou porozrávať, skús sa jej spýtať, prečo sa takto zmenila. nejaký dôvod na to musí mať!

Tutenstein_xD

To je ťažko takto, keď ti len povedala, že to nieje pravda a že to tak ona nevníma. To je celé čo ti k tomu povedala ? Podľa mňa bude za tým viacej, len ti to asi očividne nechce povedať priamo.

Nemusí v tom byť iný partner, možno má nejaký problém sama so sebou. Možno má psychicky zlé obdobie a niečo ju trápi. Príčin môže byť veľa, len to treba riešiť s chladnou hlavou.