smutna nalada

Charles Bukowski

Cvičiť, chodiť do prírody, dať si čiernu čokoládu, nestresovat sa a kvalitne spať. A určite žiaden alkohol. Ten len náladu na ďalší deň zhoršuje.

Kin

Mravcik, vyhorenie je skôr po nervovom kolapse, keď Tebou eksne, a dlho trvá kým sa dáš do normálneho poriadku, čo sa týka psychického a niekedy aj fyzického zdravia. Žiaľ, niektorým ľuďom sa to opakuje, alebo sa plne nevyliečia, to už by som nenazvala vyhorením, ale patologickým stavom vs. chorobou (depresia al. iné).

Ak si dokázala sa z toho dostať činnosťami, tak je to jasné, že to nebolo až vyhorenie. Ale som rada, že tomu nie je tak u Teba. :) Aj si dala dobré tipy.
....

Ja som dnes počula v televízii Luciu Bílou, ako odpovedala na otázku aký má život, že pri dnešných šialenostiach čo sa dejú, mám dobrý život.
Zaujímavý postoj pre mňa. Inak ju nepočúvam ako interpretku.

ahjajjaj

melatonín a tryptofán v lekárni. A ako už bolo napísané, byť v prírode čo najviac. Nejaká masáž či horúci kúpeľ tiež urobia svoje.

Mravcik

Ahoj. Volá sa to vyhorenie. Ja som to liečila tým, že som stále niečo robila. Napríklad som športovala. Doma som piekla, varila, pozerala televíziu. Alebo ak už naozaj som nemala čo robiť, tak som čítala knihu (inak zľavu pri nákupe som našla tu - www.kodino.com ). Takže žiadne pirule, doktori... Len zabiť nudu a nemať čas rozmýšľať nad blbosťami. :) držím palce

Benedikus04

Mám ich preto lebo sa mi obesil otec keď som mal 9 vokou.Som na chlapcov a tajím to pred matkou.Som nezamestnaný.Na základnej škole som sa učil na 4ky ledva som prešiel.Mám podpriemerné IQ z psychologických testov.Mám 53 vokou neviem sa uplatniť. Ale nepijem ako hlúpy alkoholici z mojej dedyny.