Red Pill

srnec28

Pozri, sam autor Rational Male Rollo Tomassii, napisal ze red pill ti nema dat navod ako sa stat alfa samcom, nie je to ziadny "Secret" ako byt magnet pre zeny. V red pill su zhrnute poznatky z psychologie, evolucie, behaviorizmu, biologie a hlavne su tam skusenosti mnozstva chlapov so zenami. Aj napriek tomu ze tito chlapi pochadzaju z celeho sveta, z mnoha kultur, skusenosti so zenami su velmi podobne, co nahoda asi nebude. Vacsina zien ti povie ze filozofia, ktoru hlasa red pill nie je pravda, lebo vela z tychto veci robia zeny podvedome. A ked niektore o tom vedia tak ti to urcite nepovedia. Pises ze si neni iniciativny. Zeny neradi rozhoduju, radsej nasleduju. Ked nebudes viest ty, tak rolu preberie na seba zena a nikdy si ta nebudu vazit. Inac som nikde nepisal ze od zeny nemas nic chciet. Myslel som to tak ze zeny si spolocnost vazi uz len z principu ze su zeny, slabsie pohlavie, ktore treba chranit, potencionalne matky. To vidis uz od malych deti, ako sa dospeli spravaju k dievcatam a ako chlapcom, ktori su ti co sa musia "postarat o svoju sestricku" byt mily k dievcatam atd. Byvanie v domacnosti so zenou je kapitola sama o sebe. Podla toho ako pises, odhadujem ze zatial asi nemas ani priatelku a snazis sa riesit uz byvanie. Samozrejme ze na chod domacnosti maju prispievat obaja, lenze primarne to mas a aj budes ty uz len z dovodu ze pravdepodobne budes zarabat viac. Nikdy to neber tak ze vymienas svoje zdroje za sex atd. Zena v prvom rade musi s tebou chciet byt, a to sa stane vtedy ked sa budes spravat ako chlap. Zena maju 2 druhy sexu. Transakcny a potvrdzujuci. Transakcny je taky ked chlap vymeni svoje zdroje za sex. Nemusia to byt vsak len peniaze. Zena ti moze napr. povedat:" Ked budes po nedelnom obede umyvat riady tak bude sex", alebo proste pre nu nieco spravis a ona si potom tych 10 minut rozkose dopraje. Potvrdzujuci (validational) sex ma zena s chlapom, ktoreho si vazi a ktory sa jej realne paci a ked sa s nim vyspi tak si tym utvrdzuje svoju vlastnu hodnotu. Vo vela manzelstvach funguje prave ten transakcny sex nieco za nieco a potom to aj tak vyzera. Nechcem ti davat rady ako zit svoj zivot, len ti pisem o com je red pill a ci tomu veris alebo nie je uz na tebe. Bol som kedysi na tom podobne ako ty, lebo som nechapal co robim so zenami zle. Red Pill mi na moje otazky odpovedalo a vyrazne sa mi zlepsili aj vztahy so zenami. Nemusis byt ziadny drsny motorkar, alfasamac aby si ta zena vazila. A ak ti vyhovuje byt sam tym lepsie pre teba, ale asi to tak uplne pravda nebude ked ta tieto veci zaujimaju a pytas sa na "uprimny nazor zien" Mozes byt sam a zaroven si uzivat spolocnost zien. Nikto nehovori ze si musis vziat prvu co o teba prejavi zaujem

ModraObloha

No to je zaujímavé teda... fakt by ma zaujímal názor ale uprimný žien.. žiadne idealizovanie a rozprávky .. proste na rovinu... vieš ja som ten typ chalana čo je svojský aj keď svojím spôsobom.. niesom proste ten iniciatívny alfa samec typ či nejaky "chopiť sa akcie" a najzaujimavejšie na tom je že mne to vyhovuje.. nechcem sa hrať na nikoho iného ked to proste nemam v popise povahy, tiež mi vadí že ženy chcu zdroje ako píšeš či zabezpečenie a ja nemam od nej nič chciet ? To si potom správaním trochu protirečia či jak to napísať.. na jednej strane chcu mať top model a z ich strany stačí že sú ? Ja neviem ja som asi divný ale ja by som bral keby aj baba sa snaži byť samostatnou.. chcel by som aby sme obaja boli zodpovedný za financie za zdroje, .. o vlastný domov.. .. jasne tehotenstvo atď.. ale to není na celý život.. ja som asi priliš rebel alebo čo ale mne to príde vypočitavé (kde je ta láska v tom celom ?) a dokonca aj keby tam je vzajomna výmena - zabezpečenie - sex.. tak o to nestojím.. nebudem vo vztahu kde ma ma niekto rád len kvoli výhodam ktoré "poskytujem" to odmietam.. ako ja niesom zaujatý voči ženám ale v podstate čo píšeš je z časti pravda.. len do akej miery.. to ma zaujíma.. ak mam byť s niekym len z takehoto dôvodu tak to mi asi vyhovuje radšej byť sám .. ja som skromný, nepotrebujem vela veci pre život, nepotrebujem prepych, som zvyknutý na to že v minulosti nemal toho tolko. Peniaze nepotrebujem vyhadzovat na somariny, nepotrebujem sa prezentovať akože na to mám .. mat nejake Bmw či drahe veci na sebe , pôsobit ako frajer a drsniak.. len aby som mal babu.

srnec28

A este som chcel doplnit, ze hypergamia je dobra aj pre chlapov, pretoze ich stale drzi v strehu a nuti na sebe pracovat. Vela chlapov si mysli ze sa ozenia a tym pre nich vsetko pada. Zleniveju, prezieraju sa, priberu a potom sa cuduju ze zena zbali kufre :)

srnec28

ModraObloha, zeny su tak naprogramovane. To je normalne, nenormalne by bolo keby sa tak nespravali. Bez hypergamie by v podstate kedysi neprezili, preto ich to laka ku alfasamcom,co je pre zenu najschopnejsi jedinec. V dobach ked este ludia zili v jaskyniach bol alfasamec jedinec s najlepsimi genmi a zaroven mal dostatok zdrojov o ktore sa aj chcel podelit, co je pre zenu idealny pripad. Dnes to takto je ale iba velmi vynimocne. Alfasamci sa o svoje zdroje podelit nechcu, alebo zdroje nemaju. Zeny su vsak stale pritahovane k alfasamcom pocas svojich plodnych dni, kedy mozu plodit potomstvo a pocas neplodnych dni zasa k betasamcom u ktorych hladaju bezpecnost, stabilitu a zdroje. Idealne ked ma alfasamec aj vlastnosti betasamca ale dnes to je len velmi zriedka. Inac ziadna zena ta nebude chciet pre tvoje charakterove vlastnosti. To suvisi s hodnotou zien a muzov na '' sexualnom trhu' (St) ' Najvacsia hodnota zeny na St je od cca. 20 do 27 roku kedy je, pokial je teda zdrava, najkrajsia a najplodnejsia a to je pre chlapov dolezite. S rastucim vekom jej hodnota velmi rychlo klesa. U chlapov je to naopak. Ich hodnota na St zacina rast okolo 30 a vrchol je niekedy v 45. roku To suvisi prave s tymi zdrojmi. Ziadny 20 rocni chalan nema dostatok penazi a zazemie pre potencionalnu rodinu. To si musi vytvorit rokmi prace. Su aj statistiky ze zeny si hladaju chlapov v priemere o 5 az 8 rokov starsich. Chlapi maju proste "burden of performance" tzn. ze musis podavat vykony, ako zivitel buducej rodiny. To od teba bude ocakavat zena aj spolocnost. Nezabudni, zeny su cenene za to ze su, a chlapi za to kym su. Vacsine chlapov nezalezi Ci zena robi za pasom, alebo predavacku za minimalnu mzdu. Opacne to nefunguje kvoli hypergamii. Akoze moze sa to stat pokial si ta zena mysli ze na viac momentalne nema, ale len do momentu kedy sa nezjavi niekto s lepsimi zdrojmi a prejavi o tu zenu zaujem. Vtedy sa dostavi hypergamia a ta ti kasle na sluby pri oltari, alebo ze si jej postavil dom a vytvoril zazemie. Ale nakoniec dobra sprava. Alfasamci nie su nejaka demograficka skupina ludi, je to o nastaveni mysle. Nikto to nema vrodene, niektory sa to naucia rychlo a v skorom veku, niektorym to trva pomalsie a niektorym sa to nepodari nikdy. Ak nemaju zeny o teba zaujem tak mozes zmenit urcite veci a zvysit svoju hodnotou na sexualnom trhu. Napr. budes zarabat viac penazi, alebo popracujes na svojom vzhlade v posilovni. Najlepsie kombinacia oboch. Tak ako samci prirode medzi sebou sutazia o priazen samicky tak isto to je aj u ludi Ci sa to niekomu paci alebo nie.

ModraObloha

To je zaujimavé, v podstate to je už známi fenomén aj tu.. len ma zaujíma.. kedže ženy su podla redpills take vypočítavé alebo skôr od prírody naprogramované že či existujú aj normálne baby, ktoré proste pozerajú na charakter? Alebo za všetkým je vidina nejakých výhod? Ten chlap je silný alfa samec.. ten bude dobrý na počatie dietata lebo gény.. ten je bohatý.. zabezpečí rodinu... je proste osoba ktorá proste vidí to je milý chalan? A začne sa zaujímať o charakter? Vlastnosti človeka? Možno aj vzhlad? Či to je už uplne jedno.. ? Nech ej to psychopat, manipulátor, hlavne že sa o mna postará, či dobre geny.. Lebo čím viac vidím podobných vecí a podvedome to asi tak aj cítim tým viac mám chuť sa na všetky vztahy uplne vykašlať.. ja by som chcel babu ktorá chce mna, moje vlastnosti, moju prítomnosť, moje objatie, usmev, je nám spolu dobre nie babu čo proste vidí majetok či reprodukčnu schopnosť či jak to nazvať, ja niesom alfa samec a ani by som nechcel byť ja som proste sam sebou a je mi to jedno, lenže ak toto baby neocenujú a proste všimnú si ma len keď sa "darí" či socialne, finančne alebo nejak inak.. tak o to aj nestojím.. proste ja chcem byť s babou kvoli nej , že je mi s nou dobre a rozumieme si .. nepozerám sa na to či ma auto, alebo chodí busom, či zarába 500 či 1000.. proste mi je to jedno.. jak to teda je? Asi som divný a nezapadám do tejto doby alebo do žiadnej doby keď mi toto vadí... len ma to odrádza vôbec skúšať , jasné asi nemám sebavedomie keď do vzdávam vopred ale sam som si vedomý že niesom ani po finančnej ani po žiadnej inej stránke "vyrazný" jedine čo viem ponúknuť som ja sám ak je to málo tak asi som sa narodil na zlej planéte

srnec28

Charles, tu ani nejde o to co je vedecky dokazane. Jasne ze tieto veci su zalozene na evolucnej biologii, psychologii, behaviorizme atd.Tu ide skor o to v com su chlapi vychovavani a Co je im tlacene do hlav skrz spolocnost, nabozenstvo, skolu, co sa tyka zien. Red pill sa snazi zhrnut podstatne veci o '' intersexual dynamics'' alebo skor dat ich na pravu mieru.

Charles Bukowski

Nie je to nič, čo by psychológia, sociológia a evolučná biológia a neurovedy nevedeli už dávno. Ľudia sú len, čo sa vedy týka, negramotní a nemajú všeobecný rozhlad a preto sa čudujú.

srnec28

Jumbacisko, Red Pill, nie je ziadny internetovy fenomen a uz vobec to nie je nova teoria, len na Slovensko to zasa, ako vsetko, prislo s 10 rocnym oneskorenim. Pociatky Red pill siahaju niekde do roku 2008 a za zakladatela sa povazuje Rollo Tomassi. Odporucam jeho knihy Rational Male, Rational Male Preventive Medicine a Rational Male Positive Masculinity. Tieto knihy ti tak neskutocne rozsiria obzory a zacnes sa na vztahy (Intersexual dynamics) so zenam pozerat uplne inymi ocami. Nazov Red Pill je analogiou k Matrixu. Ked "zoberies" tuto pomyselnu pilulku tak prestanes zit vo svete o ktorom si si myslel ze je pravdivy (S ohladom na vztahy). Red Pill do hlbky rozobera spravanie zien, ale aj muzov, ako si zeny vyberaju partnerov, co je to hypergamia, hodnota na sexualnom trhu u zien a muzov atd, kedy zeny inklinuju viac k alfa samcom a kedy k beta samcom s ohladom na ich plodne/neplodne dni. S kym chcu zeny plodit deti a naopak s kym chcu potom zit "usporiadnany" rodinny zivot. Vacsinou to totiz nie je ta ista osoba :). Hypergamia zasa znamena to zeny vo vacsine pripadov nebudu s niekym kto je na nizsom spolocenskom rebricku, alebo ma menej "zdrojov" ako ona sama. Red pill dalej poukazuje na fenomen slobodnych mamiciek a plati Alfa fucks, beta bucks, alebo Alfa samec plodi deti lebo ma lepsie geny, a beta samec sa potom stara lebo je ochotny sa podelit o svoje zdroje. Cele som to tu popisal len v skratke, v knihach to rozobera do detailu, alebo Rollo ma aj youtube kanal, tak mozes pozriet. Cela filozofia red pill sa dnes uz prelina aj s MGTOW ak vies o co ide. Davaj ale pozor, lebo za red pill sa dnes skryvaju aj chlapi co su frustrovani panici a potom to je len o nadavani na zeny. Co som ja osobne vyselektoval youtube kanaly, ktore maju hodnotu, tak su Sandman, Rollo Tomassi, Enterpreneus in cars, Donovan Sharpe, Sydney MGTOW a men 101. Prajem ti aby sa ti podarilo "odpojit od Matrixu" nie kazdy to da a priprav sa na to ze red pill je velmi trpka pilulka :)