Je strasne zarážajúce ako sa správajú sestričky k nastávajúcim mamičkám v porodniciach a aj k samotným novorodencom.A o takých ročných detoch ktoré sa musia podrobiť hospitalizácii spolu s matkou ktorá nemôže byť pri svojom dieťati je tiež niečo hrozivé
pôrodnice a prístup sestričiek strach a hrôza
Ja som rodila v BB a tam to bolo s detskými sestramy hrozné.Moj syn nevedel piť so striekačky a nechcela som mu dať fľašu aby som nemala problém s kojením a tak som išla za sestričkou.Sestrička zobrala striekačku a ke´d videla,že to naozaj nevie tak povedala."Čo si ty za nemožné decko ,keď toto nevieš"Odvtedy som si radšej pomohla sama.
moje spomienky spred 21 rokov su taketo: pred porodom som sa trapila dva dni, bolesti, sledovanie dietatka monitorom, odber plodovej vody...napokon kliestovy porod pre zlu polohu syna a slabu druhu porodnu dobu..ked bolo po vsetkom, sestricky ma chvalili, ako som to zvladla a ze nech 24 hodin nevstavam z postele, dokonca mi to prizvukovala aj sestricka na nocnej zmene..avsak rano, ked som si pytala misu, tak na mna dalsia sestricka vystupila, ze dokedy chcem lezat, ci nechcem rovno 48 hodin lezat,ze ciganky vstavaju hned..tak som vstala a isla na toaletu..uvidel ma lekar a len sa zadivene spytal, ze ci uz chodim..bola som mlada, neskusena, nevedela som porovnavat, ze co je prijatelne a co nie. dnes to uz viem.