Alternativna liecba

Príspevok v téme: Alternativna liecba
Masta

Zdravím, už 4 roky sa liecim na epilepsiu. Boli dobre aj horsie obdobia, najdlhsie som bola bez zachvatu takmer rok a pol. Tento rok som však už mala 4 zachvaty ako som nastupila do prace a vzdy ich mám tam. Naposledy po mesacnom odstupe. Doktorka mi po kazdom zachvate zdvihne davku liekov, len naposledy spomenula aj keto dietu. Beriem Lamotrigin actavis, ale momentalne hladam alternativnu liecbu. Ak o niecom viete, co vam pomohlo, tak budem veľmi rada, ked sa o to so mnou podelite.

ModraObloha

Masta pozri si niečo o ketogenickej strave, v minulosti a možno aj dnes sa využívala a bola hlavne proti epilepsii (aj ked ma aj mnoho iných zdravotných benefitov) a vysledky boli viditelne lepšie.. poprečituj si čo to o tom

Tomaas 12345

Epilepsia je vážna choroba a preto epileptika ber a alternatívnu medicínu ber len ako doplnkovú liecbu.

ahjajjaj

z alternatívnej liečby epilepsie by som navrhovala EEG biofeedback. Stretla som sa s prípadom neprospievajúceho dieťaťa, ktoré tam absolvovalo sedenia, a mohli mu po neviem či 40 či 60 sedeniach znížiť dávku antiepileptík na menej ako polovicu, potom nebola taká prispatá a pomalá, lepšie sa vedela sústrediť aj na hodinách a stala sa z nej priemerná žiačka.
je to také dačo, že Ti napoja elektródy na hlavu, a činnosťou mozgu riadiš počítačovú hru. Dostávaš body za zachovanie pokoja a pozornosť, aktivujú sa tie časti mozgu, ktoré sú zodpovedné za pozornosť, a eliminujú sa stresové reakcie. Tým pádom sa Ti zlepší prežívanie stresu, a nevyvolá Ti tzv. stresový záchvat.

zapper

Alternatívna liečba existuje, len je zdĺhavá a vyžaduje si to úplnú zmenu. Stravovanie, hygienické návyky, eliminovať chelaciou kovy, pliesne, patogeny a ich toxický odpad z tela.