Chcem sa vas opytat, ci nahodou nepoznate nejaky dobry obchod pre kupu plaviek - tankin. Nikde ich neviem zohnat, a ak som aj nahodou uz nieco nasla, neboli cenovo pristupne. Budem vam vdacna za vase rady! Vopred dakujem!
Tankiny
aj v Tescu som videla
Aj ja zháňam tankiny, lebo nie som práve najštíhlejšia a zahaľujú brucho. Ja som ich videla aj v Michalovciach a nebolo najdrahšie ... keď ide o BA tam je všetko drahé len preto, že je to v BA. Ja by som išla niekde na stred alebo východ nakupovať tankiny.
Tankiny pozostávajú z nohavičiek a tielka, odhaľujú len časť bruška. V správnej kombinácii kontrastných farieb dokážu zoštíhliť takmer každú ženu.
Asi som za opicami ale co su tankiny?
bikiny este poznam ale tankiny?
Nikto uz nic nepozna??:(( Prosim!
praveze aj tam som vcera bola, ziadne! fakt, ze ziadne, iba cisto plavky..:( ja uz vazne neviem, prosiiim, ak este niekto viete, budem moooc vdacna:))
Prosim, poradte niekto:(((
ahojte, aj ja mam presne taky isty problem, lenze cochvila idem na dovolenku a tie tankiny z quelle alebo otta by mi uz neprisli:( dnes som obehala skoro celu BA a nasla som asi iba v dvoch predajniach a to po asi 2 kusoch, ktore stali 2000 Sk a pritom nevyzerali nejako pekne:( ja uz neviem kde ich zozeniem, dovolenka sa cochvila blizi a ja ich nutne potrebujem:( ak by mal este niekto nejaky navrh, tak vam budem strasne strasne vdacna:) vdaka!
pripadne sa da aj na -odkaz odstránený-