Chcem sa vas opytat, ci nahodou nepoznate nejaky dobry obchod pre kupu plaviek - tankin. Nikde ich neviem zohnat, a ak som aj nahodou uz nieco nasla, neboli cenovo pristupne. Budem vam vdacna za vase rady! Vopred dakujem!
Tankiny
tak toto patri vsetkym sprostym ludom ktori tu pisu nieco v tom zmysle ako ehm ci dada....vyjadrujete sa k tankinam ako by to bolo vrece alebo co...preboha ved to su normalne plavka ako ked si niekto berie cele plavky s tym rozdielom ze tankiny su na pase predelene...myslim ze kto sa z ,,nas,, smeje ani nevie co su tankiny....a ty dada si ani nikoho nevidela v celych plavkach???!!!...a co ze si nikoho nevidela v tankinach??!!!! to teraz si ani mi nemozme take kupit??!! ma maximalne nezaujima co si kto o mne mysli...kazdy ma ini vkus...tak sa nevrtajte do inych laskavo...tato tema je nato aby si tu poradili o kupe tankin a nie aby ste vy idioti tu este nedajboze nadavali nam....strasne decke...:-(((...a aj ja si kupim tankiny lebo su super a ak sa chces opalit tak sa daju aj vysunut....nechapem vas
ja som tankiny ešte na nikom nevydela, a to som pri vode celé dni
no vyznelo to z neho tak.
"naco chodite na kupko, chodte cvicit"
ano mozno sa niekto za svoju postavu hanbi, a prave preto si kupi tankiny, lebo nechce byt ukrateny o leto, kupko a podobne...
ved na to tie tankiny su.
a poznam dost bab ktore su chude a aj tak maju tankiny lebo su to pekne plavky
:)))) kde v mojom prispevku si na take nieco dosla?!? saq vy sa asi hanbite za svoj vyzor, ked zhanate tankiny, to si ste tu same vraveli, ye kvoli postave :)thats all. tak teda prijemne leto v tankinach.
ehm: ty si mudry/a. akoze za to ze je niekto silnejsi tak nema pravo uzivat si leto jak ostatni alebo co???
co leto.. celkovo zivot...
primitivny komentar fakt...
ked sa tak hanbite za svoje telo, nechapem naco vobec idete na to kupko alebo plaz :))) chodte radsej cvicit amozte nosit aj bikiny a nie tankiny
blbo opalene haha...
myslim ze silnejsim babam (medzi ktore patrim aj ja) to je viac menej jedno.
a logika, ked uz si zhaname tankiny aby sme zakryli to co nechceme aby bolo vidiet, tak to neukazeme ani v normalnom obleceni, cize nikto nevidi ake a pokial je opalenie.
a ak ta otazka smerovala k posteli... nepoznam chlapa ktoremu by to vadilo :D
vysvetlite mi, preco mate rady tankiny??? to len kvoli zostihleniu? nevadi vam, ze ste potom blbo opalene?
Tankiny maju v Tesu, CHEROKEE aj F&F. A za dobru cenu. Ja mam za 650 Sk a sadnu ako uliate.
Ahojte.Ja som zohnala tankiny ešte minulého roku.kupovala som ich cez net quelle a sú super.aj číslo mi sedelo bez problémov a sú v podstate prijatelné aj cenovo a aj teraz ich tam majú. skúste to