Ak ukončím vysokú školu, ale o rok by som šla na inu...

Príspevok v téme: Ak ukončím vysokú školu, ale o rok by som šla na inu...
Julja

Ahojte. Potrebovala by som, prosim Vás, poradiť ohľadom vysokej školy.
Som v prvom ročníku (na pedagogickej fakulte) a absolútne ma to nebaví, ale rada by som šla na inú školu (z úplne iného súdka- mediamatika a kultúrne dedičstvo). Teraz by som ukončila túto výšku a na ďalší rok, by som začala ďalšiu.
Avšak nie som si istá, ako to funguje. Teraz študujem zadarmo. Ale keď prejdem na inú školu o rok (v dennej forme), budem to musieť už platiť?
Neviete mi, prosím, poradiť, ako mám postupovať?
Ďakujem.

swistica

Prepac, no povedat po mesiaci naVS, ze ta to nebavi je smiesne. Dokonci minimalne semester, idealne cely prvy rocnik a potom sa rozhodni. Pracu skor najdes s pedagogikou ako s kulturnym dedictstvom. Aksa rozhodnes skolu zmenit, semestre navyse budes musiet zaplatit. Vyber si vsak nieco normalne, s cim sa aj uplatnis.

pravdajelenjedna

ak už chces robit vysoku skolu, urob si aspon nieco poriadne a nie takéto blbosti co sa tak isto uplatnis aj bez nich ... platene štátom mas 3 roky bc 2 ing/mgr, cize ked prestúpis mas 2 roky zadarmo a 3 si zaplatis

daniela2

1. prečo chceš ostať na VŠ celý školský rok, keď sa Ti nepáči to, čo študuješ? Márniť čas a peniaze od rodičov? Veď Ťa živia oni, nie? A čo tak ísť si zatiaľ zarobiť na seba? Máš zdravé ruky a nohy, nie? Kvôli Tvojej nerozhodnosti a zlému výberu Ťa majú živiť o rok dlhšie, pričom máš možnosť prispieť? Nepripadá Ti to nefér voči nim?
2. zavolaj alebo choď na študijné oddelenie danej školy a spýtaj sa. Štúdium by si mala mať zdarma. Spýtaj sa však na prijímačky z ktorých sú predmetov a ak existuje nejaká príprava na prijímačky, mala by si ju absolvovať, alebo sa učiť tie predmety, z ktorých prijímačky budú.