Prevencia pred chrípkou a migrénou

Príspevok v téme: Prevencia pred chrípkou a migrénou
Tibi jogin

Hovorí sa, že chrípkové obdobie začalo. Astmatici a alergici to majú ťažké sústavne. Hlavne pre nich a trochu detailnejšie pre chrípkovú prevenciu sú nasledovné cviky ako pre dýchacie cesty, tak aj pre imunitu a nervy.
Na prekysličenie priedušiek, horných dýchacích ciest, povzbudenie nervovej sústavy, imunity nám majster Edgar Cayce zanechal niekoľko výborných cvikov na ich posilňovanie.

Nadvazuje na zóny na prstoch noh a akupunktúrne - energetické dráhy.
Cvičenie v stoji. Vyvetrajte. Pri zvýšených nártoch naboso a stiahnutím prstov k ploskám, sa striedavo pažami vychytávate dohora, pri hlave v záklone, a predkláňate čo najhlbšie našikmo k jednému aj druhému chodidlu. Opakujete viackrát, aj behom dňa.

Zvýšenie príjmu horčíka a vápnika tiež nervy, kosti, ale aj svaly (aj očné) vyživujú spolu s prehĺbením dýchania a so vzpriamenou chrbticou. Dobré myšlienky svetla, empatie ? pomožu prijímané energie "spevniť".
K psychohygiene patrí večerné umývanie noh, do ktorých je premietané celé telo a voda spláchne nečistoty dňa... Usilujte o živú vodu, ktorá prichádza modlitbou, meditáciou, nezištnou službou a úsmevom.

Keď Pán pred 2000 rokmi hovoril o konci čias, mal tým na mysli aj koniec primitívneho, agresívneho materializmu, bez úcty k životu individuality, teda vyššieho Ja - Nadja v človeku. V okolí služba otroctvu hmote, hlúpej zábave, zabúdanie zmyslu života ako anjelskej škole...
Hlúpe kvantované energie psycho energetiky sa kumulujú do obrovských elektrických nábojov a vracajú sa ľudstvu ako horúčavy, záplavy, uragány ... viď web sirosa . sk.
Tu je tiež povod moderných chronických chorob, na ktoré nezaberajú lieky, lebo príčina je vyššie v mentálnom a citovom poli, v porušovaní energetiky Kozmu - božích pravidiel etiky.

Na chodidlách si každý osobne, alebo s priateľkou / kámošom pri káve može urobiť rýchlu diagnózu / prevenciu / liečenie masážou bolestivých bodov - aj pľúcnych blokov - pankreasu, pri autointoxikácii z jedál, ktorá može byť aj psycho mentálna.
Na chodidle je doležitý bod imunity (priemet thymusu) proti 2.prstu, alebo aj spomínaný havarijný bod pre astmu či bolesť hlavy pri ľavom členku. Diétou / bylinkami / smoothies si však. najprv dajte do poriadku pečeň, kde často migrény vznikajú. Presnejšie rady nájdete v knihách reflexoterapie napr. J.Janču, či Patakyovcov.

Ďalšie výborné cviky majstra Cayce pre rozcvičenie lymfy - zelené uzlíky na obrazku, sú jemné 180st. krúženie hlavy pre posilnenie krčnej chrbtice.

Výborný cvik na chudnutie - v sede na teplej podložke, s narovnanými nohami, "kráčanie" sedacími svalmi po podlahe pre chudnutie 10 m.
Najlepší cvik na zlepšenie imunity - aktiváciu lymfatického systému, je krúženie bokmi v stoji pri uchopení stoličky, alebo dvernej kľučky. 10x doľava a 10x doprava. Efekt sa dostaví pri sústavnosti a vytrvalosti už po niekoľkých dňoch až týždňoch.