skúsenosti s bambuckým maslom

Príspevok v téme: skúsenosti s bambuckým maslom
NikA-28

Ahojte, napíšte mi sem prosím skúsenosti s bambuckým maslom, čo predávajú v dm. Je to dobrá značka? A ešte sa chcem opýtať, neskúšali ste si robiť z toho peeling? Čítala som o domácich peelingoch s kokosovým olejom, ale ten vraj veľmi upcháva odtoky a tiež strašne mastí vaňu...bojím sa teda, že s bambuckým maslom to bude niečo podobné.

LiviaKE

ahojte žienky, skúšali ste našľahané maslo SHEABUTTER? ja ho mám doma a je super, Žiadna tvrdá hruda ale jemnučné maslo, výborne sa mi nanáša na telo aj na tvár. Bambucké maslo mám rada - je prírodné a má mnohé využitia, no aplikácia ma vždy odrádzala.... Dhlo mi trvalo, kým som maslo roztopila v rukách atď. Odkedy som našla toto sheabutter - moje problémy zmizli a maslo môžem používať každy deň:)

NikA-28

Ahojte, tak som trochu zabudla na túto tému :D ale kúpila som si to maslo...ako telové maslo ho nepoužívam, lebo sa s ním ťažko pracuje a treba dlho čakať, ale keď som si spravila na to čas, tak naozaj krásne hydratovalo.

Používam ho na telový peeling - zmiešam si ho s kávou, ružovou vodou, medom a trochou propolisovej masti. Je to fakt úplne super, skúste. :) robím ho 1-2x týždenne.

+ ho ešte používam na noc na chodidlá, lebo sa mi veľmi sušia a tam to celkom pomáha. Tu tak 2-3x do týždňa, keďže som lenivá večer. :D

Ale zlé je, že sa rýchlo míňa haha.

swistica

S konkretnou znackou skusenost nemam, no podla mna bambucke maslo ako bambucke maslo. Akurat co je rozdiel tak rafinovane a nerafinovane.
Ja bambucke maslo nemam rada. Ma vysoky bod topenia a je väcsinu roka strasne tuhe. Tazko sa s nim pracuje a je velmi mastne. Navyse nie je vhodne pre ludi s alergiou na orechy a ani na plet so sklonom k akne.

siruma

bambucké maslo sa používa pri kúpeli? veď tým sa normálne natieraš keď si suchá, ako telové mlieko presne ako ti už písali

Gaspura

Nie je to to isté. Ja mám bambucké maslo ale nie hentej značky a používam to normálne ako telové mlieko, len toto je skôr vhodné podľa mňa na takú suchú pokožku