Čo sa so mnou deje?

Príspevok v téme: Čo sa so mnou deje?
ELLYNKA

Ahoj, chcela by som sa opytat ci sa to uz stalo aj Vam, ze ste sa zrazu citili zmetení, nevedeli rozpravat, plietli si slova a nevedeli si spomenut na nieco so Vam niekto povedal chvilu po tom. Uz sa mi to stalo, ale dnes ma to trochu vystrasilo ... citim sa zle a zacala ma boliet hlava, poriadne som nevidela a dostala som migrenu a do toho mi zacala trpnut pravá ruka. Ak ste sa s tym stretlo a riesili to u doktora alebo tak, budem rada ked sa so mnou podelite co to moze byt, nepijem, nefajcim, neberiem lieky ani drogy. Dakujem

ahjajjaj

v nemocnici bola so mnou 34 ročná baba s podobnými príznakmi, a mala cievnu príhodu. Včas ju zachytili a kompenzovali, a nerozvinula sa.

Bunnyloo

Nik ju nechcel strasit. Len si myslim, ze s priznakmi, ktore uviedla uz naozaj ma clovek utekat do nemocnice a to hovorim z vlastnej skusenosti, pred par rokmi mamina podobne priznaky, boli sme sa prejst, z nicoho nic jej prislo nevolno, nevedela zo seba dostat suvislu vetu. Sli sme domov, zacala jej trpnut noha, no o nemocnici ani pocut, ledva sme ju dostali na pohotovost. Prekonala slabu mozgovu mrtvicu nastastie bez vaznych nasledkov, no keby sme boli prisli neskor, ktovie ako by na tom bola. A co viem, je rychlejsie a istejsie ist na pohotovost, pretoze s jej vymenovanymi priznakmi jej urcite hned zavolaju specialistu neurologa a pozrie sa na nu hned na mieste. Ak by s tym sla k obvodnej pre vymenny listok, doba cakania na obj u neurologa by sa jej zbytocne predlzila. Moze ale aj nemusi to byt nic vazne. Tak verim, ze vsetko ok a drzim palce.

Keita

Kriste pane nestraste ju hned takymi diagnozami...mozno ´len´ neurogenna tetania...v kazdom pripade odporucam ist do nemocnice, to na 100%

Bunnyloo

Ono to moze byt pokojne aj znak mozgovej porazky, priznaky sedia. Urcite utekaj hned na pohotovost. Drzim palce nech to nieje nic vazne.

ahjajjaj

okamžite choď k neurológovi!!! Sú to príznaky sm a potrebuješ liečbu. Choď na pohotovosť. Je to niečo s mozgom. Môže byť aj niečo s mikrocievami v mozgu.