Je to normálne?

Príspevok v téme: Je to normálne?
Kuka

Ahojte, čakám druhé babo a som v 10 týždni tehotenstva, od začiatku tehotenstva som schudla 8 kg, pociťujem mierne búšenie srdca, bola som s tým u kardiológia, ten mi dal holter 24 hodd. EKG, spravil Sono, všetko ôk. Akurát mi zistil ze v kľude mam pulzy od 70 do 80 za minútu, ale akonáhle vstanem a som na prechádzke srdce mi bije až do 140 úderov za minútu, kardiológ vraví ze do liekov by v prvom trimestri nešiel, gyn. To isté..... Ide o to ze sa necítim dobre, som slabá, je mi stále na zvracanie, mam strašnú nechuť do jedla, pri prvom tehotenstve som vôbec nič také nemala..
Nemáte s tým niekto skúsenosti?

Kuka

Na štítnu zlazu mi vzal gyn. Tie základné odbery... Myslím na tie 3 základné hormóny,,, v pondelok budú výsledky, tlakovo som ôk 125/80.......

ahjajjaj

ahoj, na začiatku druhého tehotenstva som schudla 8 kg. S pulzom a podobne som problémy nemala, neuvádzaš, aký máš krvný tlak. Naozaj by som nič nebrala a počkala, ako sa vyvinie situácia. Organizmus si musí na zmenené hormóny zvyknúť, preto si aj slabá a ospalá, vyčkaj do 14. týždňa a riaď sa radami lekárov.