Ako vam partner prejavuje lasku?

Akonato

To ze si niekoho priorita vies velmi lahko- ked potrebujes pomoc vzdy je tu pre teba, dokonca si zmeni program kvoli tebe i ked sa mu to nehodi a robi kompromisy vo veciach napr.- cely zivot chce ist na Mallorku ale ty chces ist do Tatier- tak ustupi ide do Tatier.Ak ta ma na haku tak ti ani nezdvihne telefon a ked ho potrebujes vzdy sa vyhovara, ze prave teraz ma iny program a nema cas.Ked on nieco potrebuje samozrejme ty musis prist, inak je urazeny.
Ked chces sex nema naladu, ked chce on musis utekat. To je velmi lahke zistit..

Natalinda

A co vy a fyzicky kontakt? Teda mam na mysli, dotyky, pusa, objatie, hladkanie, skrabkanie a podobne...ci to mate vo vztahu, ci to patri ku vztahu, ak ano, ako casto, pripadne nejake pekne slova? A este ma napadla otazka, ako viete, ze ste prioritou a prvoradym clovekom v jeho/jej zivote?

olivka1987

Nie je to síce často ale aj mi to povie a tak mne príde, že mi prejavuje lásku a j tým, že sa o nás stará, chce aby sme mali všetko čo potrebujeme a chceme a tým, že ma nechá vybrať napríklad čo budeme pozerať, na čo pôjdeme do kina, že mi spraví ráno kávu keď robí aj sebe a podobne

lorQa

Stačí, že mi povie dobré ráno, dobrú noc, že mi zavolá aby som si dala pozor. Že mi večer urobí čaj. A proste podobné maličkosti ;)

HJUNE

Napríklad jej kúpim kvet len tak keď prídem z roboty alebo ju niekde pozvem atď. Ona mi zase uvarí moje oblúbené jeslo alebo ma proste len tak vyfajčí keď pozerame nejaky film a ju proste nebaví. Ale keď príde rad na mňa tak mi aj jazyk vŕzga :)