Sú sociálne siete hlúposť ?

Príspevok v téme: Sú sociálne siete hlúposť ?
majdy

Sociálna sieť, sme tam snáď každý. Aj toto je sociálna sieť, ale zamysleli ste sa niekedy nad problémom ktorý s týmto všetkým prichádza ? Skutočná komunikácia mizne.

Sme spoločenské tvory, a preto by sme nemali zabúdať na jednu vec. Svet sa odohráva vonka a nie v telefóne. Častokrát ja osobne stretávam s babami ktorých profil je viac namakaný ako oni v skutočne. Vypisovať dokáže, ale keď sa niekde stretneme, tak zrazu je ticho, a dôvod ? Cez písmenká rozprávať nemusíš.. Stačí že ťukáš do klávesnice a hotovo. A čo ma vie vytočiť keď idem s babou vonka, na prvé stretko, a ona si vytiahne telefón a mne poriadne neodpovedá.. Naozaj nič krajšie asi neexistuje..

Aká je vaša skúsenosť so sociálnymi sieťami ?
Aký je váš názor na môj príspevok ? Rád si prečítam všetky odpovede.

robreert

Áno, na jednej strane je to pravda, že sociálne siete oberajú ľudí o skutočné rozhovory. Ale je taká doba a my s tým nič nespravíme!

vierocka66

sociálne siete sú podľa mňa dnes bežná vec, bežná súčasť života, avšak treba si rozmyslieť ako ich používame a načo ;)

akinom007

Naco to rozoberat? Zijeme v obdobi kedy su socialne siete beznou sucastou vacsiny z nas... je zbytocne nad tym polemizovat. Niektori ich vyuzivame viac, iny menej.
Ja osobne som na socialnych sietach, avsak je na cloveku aby sa naucil pouzivat ich s mierou, a uprednostnovat samozrejme osobny kontakt a rozhovor atd pred pisanim na soc.sietach a zverejnovanim kazdej blbosti.
Nemam rada ked je niekto uplne proti soc.sietam. Je jednoduche nemat ich, ale nie je jednoduche a mat ich a pouzivat ich s mierou.

ahjajjaj

som iba tu, a na žiadnej inej sociálnej sieti. Lepšie sú reálni ľudia a reálne kontakty, je to však dobré, byť v nejakej skupine, deti si tak posielajú úlohy, alebo riešia niečo. POkiaľ neťukajú furt do tabletu alebo mobilu, je to ok.
Tiež si myslím, že je to na úkor zdravého pohybu a reálnej komunikácie s členmi rodiny. Takže všetko s mierou, len tá miera sa nezvykne dodržiavať.

DarkThought

Sociálne siete sú podľa mňa v pohode, keď sa používajú v zdravej miere. Ak má už niekto potrebuje všetko fotiť a dávať to na Instagram (či niekam inam), zaujíma ho, koľko má followerov a likov na postoch, trávi na sociálnych sieťach celý deň, tak vtedy už to v pohode nie je.