Chcem darovať podušky

Príspevok v téme: Chcem darovať podušky
OlgaP

Chcela by som poprosiť o odporúčanie na vhodné miesto kde by prijali anatomické podušky zn. Materasso (viac kusov).

Osobne nepoznám nijaké vhodné zariadenie a chcem sa vyhnúť výsledkom obyčajného hľadania na googli. Najradšej by som bola ak by niekto pracoval vo vhodnom zariadení alebo organizácii ktorá by mala reálny záujem. Možno nejaký domov dôchodcov, detský domov, fyzioterapeuti, nemocnice.

Podušky sú na webe materasso.sk. Neni ich veľa, asi 4 kusy, ale niekoho určite potešia.

violoncistka

staci sa ved popytat u vas v meste ako si sama pisala. mozno v domove dochodcov, tam by to isto prijali, tam vacsinou nemaju peniaze nazvys na taketo veci

OlgaP

@Lonely_Wolf Ja som ich vždy volala "podušky" :D slovo "vankúš" mi je tak trochu čudné. Tie podušky sú úplne nové, tak by ich bola dosť škoda pre psíkov :)

@Peter2018 Asi to tak dopadne, pokiaľ mi nikto nebude vedieť poradiť konkrétne miesto. Dúfala som že sa vyhnem takémuto "náhodnému kontaktu" a skôr by som použila niekoho referenciu.

Lonely_Wolf

Prepáčte, ale oslovil ma názov témy - omylom som to prečítal ako "chcem darovať priedušky" ;D Dlho som sa takto nenasmial, ale aj by sa mi veru zišli nejaké nové...Asi bude dobré jedine osobne pokukať, čo takého máte vo Vašom okolí. Asi by to bolo najvhodnejšie zaniesť do domova dochodcov, prípadne aj v útulkoch by sa psíky potešili, veľakrát som im tam doniesol kadejaké blbosti, im je to jedno, na čo sa zvalia ;)