V prvom rade, chcem povedat, ze mi je nesympaticky fasizmus, hilter, neonacisti, skinheads, potetovane naposilovane vulgarne hole hlavy, ktore si radi vypiju, chodia v skupinkach a utocia na madarov, romov, mensiny, alebo sa chcu len tak pobit. Toto vsetko nemam rad.
Na druhu stranu, nemam rad ani moslimov, a ich kulturu, podla mna naockovat ich do europy, ku krestanom, a ku bielym, kde mame uz dost problemov s romskou mensinou, a ciastocne aj madarskou na juhu slovenska, je cesta do pekla. Takisto si nemyslim, ze multikulti spolocnost, a cernosi patria do europy. Cernosi patria do afriky, nieje ziaden dovod, primiesat ich sem. Amerika a ich cerno-biela spolocnost sa mi vobec nepaci. Niesom rasista, ale proste mam nazor, ze najlepsie je, ked su tu biely, slovania, povacsine krestania, alebo slusni neveriaci. Toto by tu malo byt, a bolo by tu najlepsie. LSNS je jedina strana, ktora realne moze nieco urobit a zastavit prilev imigrantov, co znamena ohrozenie bezpecnosti do buducnosti, aj nasich deti, ale aj zien, rovnako je to prevencia bombovych utokov.
Vsetky ostatne strany v tomto zlyhali, alebo nemaju dost gule postavit sa tomu, vratane smeru, ktory sice dal najavo ale len slovne, odpor a obmedzovanie, v realite ale podporil tuto snahu, dostat sem imigrantov, multikulti a podobne.
Preto, dokonca ako veriaci, neostava mi ina moznost ako volit LSNS. Proste myslim si, ze hocico bude mensi teror, ako ked nam tu zacnu narastat moslimske a cernosske gheta, co sa tyka bezpecnosti, znasilnovania zien, a bombovym utokov, zaroven hroziaceho ji-hadu proti bielym, vytlacanie ich premnozenim a podobne moslimske kazne.
A Uhrikovi davam 100 bodov
www.youtube.com
Este raz, niesom kotlebovec, ale nevidim inu moznost ako odrazit potencionalny teror, ktory sa nam tu snazia naockovat (bombove utoky, znasilnenie zien, postune gheta plne mesit, odkial sa museli biely a krestania odstahovat,)