Guajacuran v tehotenstve a iné?

Príspevok v téme: Guajacuran v tehotenstve a iné?
Lolira29

Ahojte, chcela by som sa spýtať, máte skúsenosti s užívaním Guajacuran v prvom trimestri? Pripadne niečím iným na ukludnenie? Som v 5 TT užívala som Lexaurin na úzkostnu poruchu ktorý mi neodporucili užívať, pripadne si mam dat dithiaden alebo skúsiť guajacuran, v oboch sa však píše ze sa nesmú v tehotenstve.. Dakujen

elizza

Podla mna by si ziadne tabletky nemama uzivat. No najlepsie ti povie tvoj vseobecny lekar alebo gynekolog, ci ich mozes uzivat alebo nie!

nayaa

Guajacuran mozes ... mne davali 6 tbl 3x denne v nemocnici na uvolnenie svalstva .. ( mala som krce a stahy v 5 mesiaci ) vydrzala som do 8 mesiaca inak neviem asi by som rodila skor..takze ak ti ho lekar odporucil uzivaj ho, je neskodny

ine lieky na ukludnenie urcite neber ak ich smrtelne nepotrebujes aj napriek tomu ze lekar tvrdi ze mozes, im je to jedno neriad sa tym ublizis dietatu nie sebe..

nayaa

Guajacuran mozes ... mne davali 6 tbl 3x denne v nemocnici na uvolnenie svalstva .. ( mala som krce a stahy v 5 mesiaci ) vydrzala som do 8 mesiaca inak neviem asi by som rodila skor..takze ak ti ho lekar odporucil uzivaj ho, je neskodny

ine lieky na ukludnenie urcite neber ak ich smrtelne nepotrebujes aj napriek tomu ze lekar tvrdi ze mozes, im je to jedno neriad sa tym ublizis dietatu nie sebe..

ahjajjaj

Ahoj, Guajacuran som užívala v 7. mesiaci tehotenstva spolu s horčíkom a vitamínmi skupiny B. Mala som problémy so svalovými kŕčmi. Pripísali to nedostatočnému rozťahovaniu maternice v gravidite a dali mi ich.
Až neskôr sa mi už po pôrode diagnostizovala myotónia.
Nemala som problém so psychikou, samozrejme, kvôli tým svalovým kŕčom som sa bála aj o bábätko.