Ako sa nenamotat?

momentik25

to neovplyvníš... hovorím z vlastnej skúsenosti. a stáva sa to náhodne. mne sa to pár krát stalo a proste nejde to vedome kontrolovať, musíš to len nechať vyšumieť z hlavy. bol som v kolektíve žien a z ničoho nič sa mi jedna začala páčiť a pritom na nej nebolo nič zaujímavé a každý deň som sa tešil kedy sa zase stretneme a myslel som na ňu vo voľnom čase... nedá sa to proste ovplyvniť, neviem či to sú hormóny alebo čo, ale vedome tomu nezabrániš

sitoty

Nenamotas? ty si dobreuž? :D comeback? :D
a ak aj nie, tak nevadí - niekto podobný ako ty tu chýbal, od tej doby čo odišiel dorbeuž tu je mŕtvo, nuda, nikto sa tu neháda :D nie je čo čítať! :D

Lololopk

Nenamotas: Je niekde napísané, ako sa má muž správať a ako žena? Nie. Priateľku mám už skoro dva roky a jej sa práveže páči, že vyjadrujem svoje city a rozprávam sa s ňou. Keď ty tu na ženy nadávaš, skôr ty budeš ten, kto má problém so ženami.

Nenamotas

Lololopk, ty nie si chlap, si zzenstily, urcite podporujes aj LGBT. Zeny ta aj tak neocenia, lebo nie si spravny drsnak, aby ta chceli. Najdes si nejaku zakomplexovanu pipinu, ktorej bude vsetko vadit a budes s nou nestastny, ked prejde prvotna zamilovanost.

Nenamotas

Staci si vsimnut, ake su vsetky zeny strasne PlCE. Ziadna nie je normalna, maju velke stastie, ze chlapi potrebuju sex, inak by o 99% z nich nemali zaujem. Maju potrebu lasky, ochrany, porozpravat sa s niekym, objat... skratka to, co mi chlapi vobec, ale vobec nepotrebujeme. Bihuzial tym, ze potrebujeme iebat, tak tieto ich stavy potrebujeme trpiet. Kasli na ne, radsej si vyhon sam, budes stastnejsi.