Nastúpili sme do novej roboty. Ľudia, kolegovia tam sa nás pýtali, kde bývame? Keď som povedala, že som slobodná, mám 30 a ešte stále s rodičmi, hneď sa do mňa začali navažat a pomaly ma urážať. Kolegyňa, čo so mnou nastúpila, im nepovedala, že má 40, je vydatá a býva s manželom u jej rodičov. To bolo podľa nich v poriadku. Prečo je to tak, že keď je človek slobodný a býva s rodičmi, je to divné a trápne, ale ak je vydatá a býva s manželom s rodičmi, je to v poriadku?
bývanie s rodičmi a dvojaký meter?
Podľa mňa je to úplne v poriadku. Pokiaľ teda nebývate v jednej izbe. Ak to všetkým vyhovuje, tak je to úplne O.K. Ja som bývala s rodičmi do 27 a odišla som iba pred rokom hoci som mala vlastný byt, ktorý som prenajímala. Teraz bývam s priateľom, ktorý chcel aby sme bývali sami, no pokojne si viem predstaviť aj to, že keby nám to nevyšlo, tak sa k rodičom vrátim. Samej bývať by sa mi asi nepáčilo.
Môže to znamenať, že takýto človek je menej samostatný. Je na tebe, aby si ich v práci presvedčila, že to tak nie vždy platí...
Oni sa to pýtali mňa, tak som odpovedala. Sama od seba by som s tým za nimi určite neprišla, že "hej, chcem vám povedať, kde bývam" to je hádam jasné.
Kašli na to, aj ja mam 30 a bývam u rodičov a tiež na mňa niektorí kolegovci čumeli ako by som bol nejaký menejcenny ale ak vieš počítať tak ti je jasné že platiť si za nejaký jednoizbák nájom 500 eur je zbytočné vyhadzovanie peňazí keď doma dáš 200 na nájom, 200 na stravu a máš to aj s jedlom a ešte o stovku lacnejšie :D, samozrejme pokiaľ nie si nejaký generálny at&t to by bolo fakt divne :-D
a co Ta je do inych ludi a do toho, co si myslia? Rob si svoju pracu a ti nech si myslia co chcu. Musis pracovat na velmi primitivnom mieste, ze sa Ti takto staraju do toho, do coho ich nic nie je.
Pritom ak je vydatá, tak tam býva aj viac ľudí, jej manžel a často aj deti. Je to pokrytectvo?