Ako ste si našli partnera/partnerku

Príspevok v téme: Ako ste si našli partnera/partnerku
Jakie

Viem ze týchto tém tu už bolo viac než dosť a ze to aj asi tak trochu lezie ľudom na nervy, ale neviem koho by som sa vo svojom okolí toto opýtala, lebo by to aj tak nechápali. Ako sa vlastne človek dopracuje k tomu ze ma s niekym vzťah. Lebo ja tomu vôbec nerozumiem. Mam pocit ze je to u mnohých ľudí samozrejmosť, zatiaľ čo u mňa je väčšia pravdepodobnosť, že mi na dvore pristane ufo ako to, ze si niekedy niekoho nájdem. Nie ze by som nekomunikovala s opačným pohlavím, ale je to väčšinou len zdvorilostna komunikácia. Prosím vysvetlite mi jak to funguje a jak je možné že sa dvaja ľudia dajú dokopy, lebo je to pre mňa jedna z najväčších záhad už nejaký ten čas.

Turistamm

Cez zoznamku , ale hlavne turistiku, obaja sme vasnivi turisti a cez zoznamku sme si dohodli turu . a tak to sme sa dali dokopi , splocne zaujmy, Ja som bol dlho sam , a tiez som toto riesil a lamal si hlavu ako je to mozne ze vsetci kamosi su uz zenati a napokon to prislo akoby same od seba.

LokoLoko

Ja som sa s priateľkou spoznal na chate (dozvuky). Nejak extra sme sa nerozprávali proste sme sa len predstavili jeden druhému. Neskôr sme boli ešte na pár akciách v meste až sme sa stali najlepšimi kamarátmi. Doslova sme spolu všetko riešili a takto to bolo asi dva roky. Potom sme išli do zahraničia na brigádu a tam sa ma spýtala či budeme aj naďalej kamaráti alebo či chcem niečo viac. Vtedy sme sa zahladeli do oči, usmiali sa a pobozkal som ju, ešte tú noc som ju dal dole xD ..Asi som sa celé tie dva roky bál že ma odmietne a nejako to pokazí naše priateľstvo ale nakoniec ma prekvapila ona :)

Gloriaa12

väčšina ľudí z mojho okolia sa dalo dokopy cez pokec. Jedna je už aj vydatá a má dieťa, druhá žije už 5 rokov so svojim chlapom a to sa dali dokopy hned na prvom stretku po asi jednom dni písania.
Tiež tam chodím a skúšam ale 90% je to tam same uchyl alebo ponuka na sex a ked už je tam niekto kto by aspoň za mak stál tak ti napíše niečo čo ta hned odradí.
Česť výnimkam ak tam ešte niečo také existuje.
Pre mňa je zase nepochopiteľné ako môže ísť niekto na kávu alebo von s dotyčným po 3 RP :D

Nemocka

My sme sa s priateľom pár rokov dozadu spoznali v nemocnici, obaja sme boli hospitalizovaný na jednom oddelení, pobudli sme tam spolu cca týždeň tak sme mali dosť času za tie dni sa spoznať a rozprávať sa a ja som akosi hneď prvé dni v ňom videla niečo čo ma jednoducho k nemu strašne ťahalo a priťahovalo, bol veľmi milý, rozumeli sme si a celé to bolo také romantické :) niekedy keď som sa naňho usmiala ma len tak letmo pohladil chrbtom ruky po líci a zasa keď som ja videla, že je nejaký smutný tak som ho len tak poškrabkala po chrbte :) jeden večer ako sme sa rozprávali a potom šli spať, som ho objala a potom možno na druhý deň keď sme stáli medzi dverami a hľadeli na seba, som ho pobozkala :)

AustraIcanka

Na Slovensku je nevyhoda, ze sa ocakava, ze chlap prejavi zaujem, pozve ta niekam a ty si povies ano alebo nie. Ak nie, tak zas cakas, ci sa najde niekto, kto ta oslovi a pozve.
Ja som sa naucila tu v Australii, ze baby sa s tym nekaslu, ked sa im paci chalan, tak ho kludne oslovia a niekam pozvu a velmi to funguje, lebo chalan sa skor namota a lichoti mu to, ze je baba smela. Dokonca kamoske povedal jej chalan, ze by si ju nikdy netrufol oslovit, lebo predpokladal, ze taka baba by ho nechcela, ze na nu nema.
Prelom toto slovenske tabu a kludne oslov chalana prva a povedz mu, ci by s tebou nesiel niekam von.