ahojte...... každý jeden deň.... ma bolia oči... a potom aj hlava :( neviem prečo... bol som aj zistit či nemám alergiu... ale nemám :(
nevie mi niekto dať cennú radu ?
Tak mňa boleli oči aj hlava, bol som u očného s tým, že nevidím dobre a na nič mi neprišla, teda, že potrebujem len slabé okuliare ale, že také sa neoplatí dávať... ... Išiel som k inej a dala mi okuliare - 1,25 a odvtedy nemám žiadne problémy...
Tiež si myslím, že to môže byť z krčnej chrbtice a tá môže vyvolávať migrény
tu môže ísť buď o krčnú chrbticu alebo o pečeň.Obidva dobre liečiteľné akupunktúrou
mas zle dioptrie, neurobil ti vsetky vysetrenia, problem je inde ako v ociach, ine ma uz nenapada, zacni behat po lekaroch.
Praca s pc? Pozeranie do elektronickych zariadeni?
pri očnom som bol .... nič nezistil
Ocny lekar?
Najčítanejšie články
Chcete si užiť cestovanie? Tieto aplikácie vám nesmú v iPhone chýbať
Najčítanejšie vo fóre
Tlačové správy
McDonald’s spúšťa predaj náplastí, ktoré pomáhajú dvakrát
Máte pocit, že je toho na vás veľa? Spomaľte na ostrove zdravého životného štýlu
Nie je lekár ako Váš Lekár. Poliklinika Váš Lekár radí, kedy stačí odpočinok a kedy sú potrebné antibiotiká
Ovocím za lepšou imunitou: Aké exotické druhy v zime nevynechať?
Aktuálne na ZDRAVIE.sk
Staré a exspirované lieky nepatria do koša, sú nebezpečným odpadom. Zbavte sa ich takto!
Farmaceut: Vitamín D je symbolom imunity, strava nám zabezpečí len 10 % potrebného množstva
Emocionálna inteligencia nie je len vrodená. Môžete ju aj získať, hovorí terapeutka
5 mýtov o cholesterole, ktorým by ste nemali veriť!