Ahojte..... mám 19 rokov, a od 5 ročníka na zakladke.... som sa začal zakoktávať :( nejde to ani....... ani len napísať.... ako sa trápym :(((
ako toho mám už plné zuby..... ako mi to ničí život :(......... lebo komunikácia je to najdôležitejšie v živote.... neviem asi ma boh nemá rád :( alebo som bol v minulom živote zlý človek :( .... koktanie má oberá o všetko krásne v živote.... ale hlavne.... o voľnosť komunikácie a celkového života :(....... zažil som aj výsmech..... a nechápavé pohľady na mňa :(...... že nevieš rozprávať ?..... (a potom smiech) :(
veľmi ma to bolí :(((( ...... uvažoval som aj nad samovraždou :(...... ale mám strach.... že môj život skončí tak uboho :(....... bol som aj pri logopédke.... psychologičke.... ale márne :(...... neviem už ako ďalej :(................. veľmi si chcem nájsť priateľku :( ale no..... bojím sa.... že sklamem :( a zahambím sa........ výsmechu som zažil už dosť :(......... aj rodičia ma maju na háku :( hovoria že nekokcem.... hej jooooj určite že NIE :(((((( bože :((((( .... som veľmi smutný, zúfalý až chory už z toho :(......... nemám náladu už na nič :( pripadám si ako nepotrebný, nechcený človek :( som SÁM :( .......... viem že sú aj iný ľudia s takou vadou.... ale ja som JA :( ŽIJEM LEN RAZ. ..... a taký život stojí za neslušné slovo :( ..... prosím vás o pomoc, rady :(.... pomôže veľa čítať ?