Dobry den,
Mam 30 rokov a niekolko rokov aktivne sportujem. Beh, trusitika, bicykel. Moja kondicka je naozaj na slusnej urovni. Nefajcim, nemam stres, citim sa silny, zdravy a fit. Stravujem sa zdravo.
Asi rok mavam arytmiu, busenie srdca, ked si lahnem, ci uz vecer alebo aj cez den, vzdy sa to spusti ked lezim. Najhorsie je to na lavom boku. Tep v lahu mam vtedy okolo 100 az 130. Opakuje sa to cca kazdy treti den a trva to celu noc az do obeda buduceho dna. To busenie je nepravidlene, srdce skace na kazdu stranu. 3 uderi, pauza, 5 uderov rychlo, 2 pomale a tak... Chodim ku kardiologovi a ten po roznych vysetreniach povedal ze s tym musim zit. Problem je, ze chcem sportovat a velmi ma to obmedzuje. S takym busenim nemozem sadnut na bicykel alebo ist behat lebo mam tep 200. Nepomaha magnezium ani ine doplnky ako elektrolity a ine, naozaj som skusal vsetko. Skusal som sport vysadit na viac ako 2 mesiace a nic sa nezmenilo. Prosim o radu ako sa toho zbavit? Aspon aby sa to neopakovalo 3x do tyzdna a na tak dlhy cas. Som z toho unaveny. Dakujem