moj priatel ma dnes od obeda bombarduje smskami, kedy sa stretneme, ako sa teší....večer, ked som musela prekonať x prekážok mi ten....pošle sms, že to odložíme, vie mi to niekto vysvetliť prečo sú všetci muži takí ...._
vie mi to niekto vysvetliť?
no urcite to nieje v poho pretoze ked mas zaujem sa s niekym stretnut tak sa s nim stretnes...no podla toho ako si to napisala nemyslim ze si bola nadsena ze ti tolko vypisuje a mozno si mu nepriamo dala najavo ze ta otravuje neviem alebo potom nevie co chce a to je dost smutne a ked sa to bude opakovat tak sa porozpravajte ako to medzi vami je...drzim palce:-)
To je uplne normalne, treba to brat ako samozrejmost.Zrejme urazil tvoju jesitnost, ale dievca takto to v zivote normalne chodi, netreba z toho robit tragediu. Spravaj sa k nemu, ako by sa nic nestalo. Dufam, ze nie si na neho nahnevana.
To si jednoducho nevsimaj aj ked aj mna by to nahnevalo. Ak si mala uz svoj iny program mala si to odlozit ty. Clapy to tak tiez robia, maloktory si zmeni svoj program koli holke. Treba si ich ,,vycvicit'', lebo inak nas nepochopia
v tom prípade, by ťa už nedokázal uspokojit, preto radšej zdrhol alebo sa zašil, aby sa nestrapnil
Ja mam pocit, že nevydržal, urobil si to sám a už ma až tak nepotrebuje, dobré že?
oni su taki boli a budu:))))