Často myslím na moju ex..

Príspevok v téme: Často myslím na moju ex..
G3RARD

Zdravím mám 25 a som 4 mesiace po rozchode. Neviem prestať myslieť na moju ex. Ide o to že som nikdy nemal šťastie na dievčatá a bojím sa že už takúto podobnú osôbku nestretnem. Je dosť blbé keď ste s niekym naj kamarat, potom spolu chodíte a zrazu je koniec.. Stále sme kamaráti ale už nie najlepší, sem tam si napíšeme čo nové ale to je všetko. Rozišli sme sa po troch rokoch kvôli viacerým nezhodám, ale stále mi chýba ten jej smiech, to jej túlenie sa a hlavne akú mala citlivú povahu. Viem že keby si najdem inú tak by som to už asi viac neriešil ale celkom sa trápim a je mi smutno. Predsa len to bolamoja prvá veľká láska. Jednoducho chcem a potrebujem mať nejaku dievčinu ktorej možem povedať všetko.. Snažím sa chodievať častejšie do mesta a tak ale je to bieda. Nečakám žiadne rady len som to chcel dať zo seba von, možno ste niečo podobné zažili. PEACE :)

pettroneta

Je to po tak krátkom čase po rozchode prirodzene. Nekontaktuj ju, nešli Ed na sociálnych sieťach. Venuj sa športu, kultúre a vytváraniu ci udržiavaníu iných sociálnych kontaktov.

Tutenstein_xD

G3RARD samozrejme, že s tým je vyrovnaná. Tiež keby mám teraz prvý vzťah s dievčaťom, tak sa na ňu asi naviažem a keby to skončilo, tak by som bol určite smutný, pretože by som si v hlave hovoril, že mi to mohlo byť jasné, že to nevydrží, keď je to môj prvý vzťah.

Ona keby bola na tom rovnako ako tá tvoja, že by už mala aj štyroch, tak by si povedala, dobre, nevyšlo to a išla by ďalej. Radšej byť naozaj sám a nesklamať sa, ako nájsť konečne niekoho a sklamať sa na celej čiare.

G3RARD

Áno niečo k nej stále cítim ale dala mi jasne najavo že spolu už nikdy nebudeme. Ona si už žije svoj život a užíva si ho. Viem aka je povaha a už to nezmením a na silu už vôbec nie. Navyše som sa od nej odsťahoval a toto znova podstupovať určite nechcem. Proste to chce čas a niečo sa určite najde aj pre mňa :) dúfam..

zamyslisa

A preco to neskusis s nou este raz?
Ste v kontakte stale, co ti brani?
Hrdost? Ego? Pycha?
To zabija vsetky sance na lasku a mnoho ludi si kvoli tymto trom prekazkam zahatalo cesto k stastiu, zahatalo cestu k tomu co ich robi stastnymi.
Kasli na hrdost, pychu ci ego!
Pre lasku sa oplati bojovat a biť!
Daj tomu sancu lebo o desat, dvadsat rokov to budes lutovat ze si sa mal zachovat inak a branit si pravo na lasku a stastie. Kolko ludi v starobe lutuje ako konali v danej situacii, kolko sanci na to byt stastny zahodila len kvoli vlastnej pyche, egu ci namyslenosti.
Co by dali zato keby mohli vratit cas dozadu?
A to ze ste mali nezhody ..no a co? Myslis ze ostatne vztahy su dokonale? Ze ostatni nemaju konflikty,nezhody, ine nazory ked maju vztah? Ze vztahy co trvaju 4- 6- 12 rokov su dokonale a bezkonfliktne? Ze tie pary nikdy nemaju iny pohlad na vec, problem, iny nazor?
Blbost! Maju! Ale vztah je o tom ze napriek rozdielnostiam sa mat rad, ľubit sa a vediet sa nakoniec zhodnut a robit ustupky ci kompromisy.
O tom je vztah!
Ak si to nepochopil nikdy ani do vztahu nevstupuj.
Ak si pochopil, konaj a danu dievcinu kontaktuj.
Hapyendy sa nekonaju len v americkych filmoch ale ak ludia CHCU aj v realnych zivotoch.
Tak rob s tym nieco chlape! Vidiet ze ju stale milujes

G3RARD

To máš pravdu, ja som bol jej asi štvrtý a je úplne vyrovnaná. Skôr by som povedal že jej trošku závidím pretože už má kamaráta s výhodami. Tiež by som bral niečo takéto a nie sa na niekoho viazať len sa mi proste nedarí. Najviac sa mi s ňou páčil prvý rok lebo sme spolu ešte nebývali takže sme mali čas každý sám na seba :)

Tutenstein_xD

A pre toto si ja už dlho dievča nehľadám. Nepotrebujem mať v živote prvýkrát niekoho naozaj na vážny vzťah, ktorý by skončil možno po pol roku alebo aj skôr a naviazal by som sa na dotyčnú osobu. Mladí ľudia, ktorí majú za sebou aj tri vzťahy v mojich rokoch (25) rozchod berú inak ako človek, ktorý ho zažije prvýkrát. Prajem ti, aby sa tvoj problém vyriešil.

anria 44

na prvu lasku nikdy nezabudnes -- ani po 20 rokoch -- ze ti je smutno je normalna a bezna vec. :) ale prejde to ,len na to treba cas :) raz pride druha ,zamilujes sa a aj ked ta prva navzdy ostane v tvojej hlave ,uz to nebudes tak brat :)