Mám to spraviť?

Príspevok v téme: Mám to spraviť?
Lea3637

Ahojte :(

chcela by som Vás spýtať na radu :) je to názorný príklad toho že ženy asi nikdy nevedia čo chcú. Mám už tri roky priatela. Mali sme však polročný pauzu počas ktorej som spoznala jedného muza,ktorý mal o mňa záujem. Samozrejme keďže som bola po rozchode, bolo ťažké pre mňa nadviazat s ním plnohodnotný vzťah a kontakt. Následne som sa vrátila k svojmu priateľovi, avšak nedokážem prestať myslieť na spomínaného muža. Neviem si pomôcť, ale myslím na neho každý deň. Predpokladám , že dotyčný už určite na mňa aj zabudol. No napriek tomu stále to.Myslite , že man dotyčnému napísať aj napriek tomu že mám priateľa?

Eddiakara

Nepises preco ste mali pauzu dokonca tak dlhu, zrejme bol vas vztah dost naruseny mozno ti aj ublizil. To moze byt aj dovod preco vahas ci to s tym druhym nebude lepsie. To sa dopredu nikdy povedat neda. Ale ked si sa rozhodla takto tak s tym druhym by si uz nic riesit nemala.

pettroneta

Rozidení sa s priateľom, bývalého nekontaktuj, a skus žiť rok alebo rok a pol sama. Keď budeš emocionálne nezávislá od obidvoch a zistíš, že dokážeš žiť aj sama, vtedy sa skus zoznamovať a nadviazať skutočne hodnotný vzťah, založený na reciprocnej láske a úcte a nie na strachu z toho, že ostaneš sama.

Gordula

Naco si sa vracala k nemu, ked myslis na inych chlapov/ineho chlapa? Pokial je vo vasom vztahu zachovana rovnovaha, ten tvoj nekontaktuje ine zeny, nevypisuje si s kadejakymi cuzami, tak to nerob ani ty. Dali ste si sancu, tak si ju vazte a netahajte medzi seba tych, co tam nemaju co robit a ini by sa tiez nemali pchat tam, kde nemaju co robit, do vztahu dvoch ludi.

Cotisibe

Ak mal tvoj priatel pocas vasej polrocnej prestavky nejaku babu, chces, aby jej napisal?
Tvoja odpoved na tuto otazku je zaroven odpovedou na tvoju otazku.