Ako by ste sa rozhodli ?

Príspevok v téme: Ako by ste sa rozhodli ?
Klaudiask

Dobry večer mam 21 rokov a pracu v ktorej som spokojná a baví ma nezarobim tam vela ale zatial byvam u rodičov ktory platia byvanie stranu atd samozrejme že aj ja niečo platim ale o to nejde. Kamaratky ma stale presviedčaju aby som s nimi išla do Nemecka kde zarobia 4x viac ako ja a stale ked sa stretneme tak potom premyšlam nad tym či ist alebo neist viem že v tej robote kde robim nebudem cely život a určite by som chcela ist do zahraniča ale ešte ma to tam neláka. ako by ste sa rozhodli vy ?

chod_nevahaj

Rado36 nezavádzaj ! ja vrámci svojej profesie mám obehané firmy, rabriky, mensie , väčšie.. robia tam arabi, poliaci... hocikto.. a je tam uplne ina pracovna moralka ako na SK... na SK nahanaju cloveka za 400€ mimo prestavk ani na ha.jzel nemoze isť.. v nemecku si kludne robia svoje, maju niekde aj viac prestavpk vramci zmeny, a ked rano pridu do práce kym nevypiju kavičku a nepofajcia cigaretku tak ani nezacnu robit... pomaličky, v pohodičke..

sasanka243

Ahoj, za seba Ti môžem odporučiť neváhaj a choď. Akú máš prácu na Slovensku? Ak robíš niekde vo fabrike tak už dupľom neváhaj a choď. Slovensko je diera a slováci sú vo vlastnej krajine otroci.

Rado36

Len si nemecko nevykresluj ako dokonalu krajinu s dokonalou pracou
Omyl, co poznam ludi ktori tam robia praca nieje vzdy ista. Je to makačka. Nemci su dost voci slovakov drzi, maju ich za lacnu prac. silu, otrokov. Ak s tebou niesu spokojni ze nerobis dostatocne rychlo tak ta vyhodia.
A ked sa rozhodnes predsa ist dobre si firmu ci agenturu prever aj s kamoskami. Aby ste nenaleteli nejakym spekulantom ze od vas vylakaju peniaze a praca nikde
Alebo zeby ste sa nestali obetami obchodu s bielym mäsom(prostitucia)

Glum

Ani by som nerozmýšlal, naučila by si sa jazyk, zarobila by si do budúcna a možno by si tam aj ostala. Hlavne si mladá tak by si to mohla využiť.