Nárastu mi svaly?

Príspevok v téme: Nárastu mi svaly?
Takako123

Ahojte, mam 15 a začala som cvičiť, dnes som behala 10 minút, potom posilovala a potom bežala 20 minút pomalým tempom. Jedla som na raňajky kašu- pohankova kaša, sójové mlieko, kokosová múka, veľa škorice, hruška, jablko a navrch raw kakao) bolo toho za tanier a pol. Na obed som mala špenát (uvarený ten mražený) so šampiňónmi, sušenými rajcinami a cherry rajčiny k tomu, potom som mala pred cvičením 1 lyžičku kávy s lyžičkou raw kakaa zaliate sójovým mliekom. A na večeru som mala špenát, šampióny, rajčiny, uhorku, jednu kocku tresky, veľa kelu a upečenú polku cibuľky. Chcem sa spýtať ti časom uvidím vysledky+ ci to nie je priveľa?.. Okrem toho cvičenia sa veľmi nehýbem lebo musím byť v škole a vonku už nie je najprijemnejsie

Frical

Takako123: V pohode, len podla tvojho opisu tvojho jedalnicka to vyzera, ze sa riadis nejakou pochybnou dietou, ktora ti ma akoze pomoct. Take diety su mozno dobre pre obeznych ludi, ale tebe, ako clovekovi vo vyvoji, to moze byt jedno. Ak cvicis, tak budes na tom dobre, jest mozes co ti chuti.

Frical

Ty si hlavne vo vyvoji a namiesto velijakych raw tyciniek, kokosovych muk a podobnych gebuzin, by si si mala dat normalne na ranajky rozok s maslom a salamou, na desiatu nejake ovocie trebars, obed samozrejme zamienat- maso, ryby, cestoviny, knedle, ryzu... Veceru mozes mat studenu alebo teplu, to uz je na tebe, ale prosim, nedavaj si ziadne hluposti a daj si normalne jedla, ktore sa tu uz roky jedia. Naozaj sa ti nic v 15 nestane, ked si das bielu muku a nie kokosovu. Ak do toho cvicis, tak to je len dobre. Svaly ti narastu, to sa neboj.