Možne tehotenstvo?

Príspevok v téme: Možne tehotenstvo?
Anonym222

Dobri deň chcem sa pitať,dnes som bola u gynekologički 4dni mi meška menštruacia zobrrala mi krv a spravila sono a povedala že mam zvečenu sliznicu. Dva testy boli pozitivne ale velmi slaba čiarka bola druha. Može znamenať zvečena sliznica začiatok tehotenstva aj ked tam nebolo nič vidno?

sarita2612

Dobrý deň, chcela by som vás poprosiť o vyplnenie krátkeho dotazníka o antikoncepcii v prípade, že máte vek 15-19 rokov. Jedná sa o dotazník k mojej seminárnej práci, je anonymný a za každú odpoveď budem veľmi vďačná. Ďakujem.
Link:
docs.google.com

pettroneta

Ahoj anonym. Tak všetko dopadlo podľa Tvojho želania. Nechápem, ako si mohla mat dvakrát pozitívny test, keď tehotná nie si. Ale nevadí. Hlavne, že si ok. Venuj sa manželovi a dcérkam, drž sa.

Anonym222

My sme sa chranili ved som pisala ze ochrana zlihala. V tomto som zodpovedna . Gynekologicka povedala ze mame pouzivat kondomi kedze nemozem brat antikocepciu kvoli visokemu tlaku. Tak pouzivame kondomy. Chcela bisom skusit teliesko len či sa da nan spolahnut.

toSnadNie

ked mas zly zdravotny stav tak zajdi za gynekologyckou a rieš sterilizaciu, zo zdravotnych dovodov mozes mat zadarmo..
ked nechces deti dalsie tak sa chran !

Anonym222

Napokon som dostala menštruaciu som račej žesom ju dostala mam pre koho žiť mam manžela a dve dcerky . A on vie aki mam dosť zli zdravotny stav a som vdačna žema aj tak miluje a ja jeho. Od malička som chora a som rada že deťi su zdrave. Nechcela bisom abi zdesili čo mam ja. Pettroneta dakujem žesi ma potporila?

pettroneta

Všetko konzultuj s lekárom a s otcom dieťaťa. Dieťa je ten najkrajší dar, aký človek v živote má. Samozrejme, nie na úkor Tvojho života.

Anonym222

Petronneta len sa bojim mne zakazali dalsie tehotenstvo pri druhom som skoro umrela s mužom pouzivame ochranu kondom a zlihal. Lenže jabysom nedokazala ist na potrat . V pondelok mi bude volať gynekologička na visledok s krvi .

pettroneta

dva testy boli pozitívne, takže tehotná si. Odporúčam užívať kyselinu listovú, tehotenské vitamíny a učiť sa gramatiku, prípadne nejaký cudzí jazyk, matematiku, počúvať vážnu hudbu. A študovať si knihy o gravidite a o vývoji bábätka. Keď sa niečo teraz učíš, má to nejaký dopad aj na inteligenciu toho malého. Držím palce a želám veľa zdravia.