Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Exekúcie na Slovensku

Príspevok v téme: Exekúcie na Slovensku
michalRK

Ahojte, prosím Vás, ako je to s exekúciami na Slovensku? Je možné, že veriteľ Vás vôbec nemusí informovať o tom, že máte voči nemu podlžnosti a hneď to posunie exekútorovi? Má na to vôbec právo, neinformovať ma? Je možné, že exekútor môže čakať aj 20 rokov a potom ma informovať, že je vedená voči mne exekúcia z roku 2002? Čo robil doteraz? Čakal, aby obral ľudí o všetko? Takto to u nás funguje?

Omen

Exekútor sa musí riadiť Exekučným poriadkom. A to máš toľko dlžôb, že strácaš prehľad, komu a koľko dlhuješ?
Záleží od toho, aký je exekučný titul - veriteľ ťa nemusí informovať, má na to právo!
Na tvoje otázky:
"Čo robil exekútor doteraz? Čakal, aby obral ľudí o všetko? Takto to u nás funguje?" ti odpoviem protiotázkami:
Čo si robil TY doteraz??? Čakal si, že sa na to zabudne, že to za teba zaplatí sused??? Takto si to predstavuješ, takto by to podľa teba malo fungovať, že si požičiaš, nevrátiš, nezaplatíš, či???

anria 44

mna by zaujimalo ze ako to je - ked chce clovek poziadat o osobny bankrot .. vsade pisu ,ze nemoze mat clovek ziadny majetok - a neschopnost dlhodobo splacat exekucie -- ale co ak ma clovek same exekucie - nie svojim pricinenim -ale bol sprosty a manzelovi si pobral pozicky na manzelku -- manzelka ma ale hypoteku ktoru plati -- manzelka zarobi 500€ mesacne -- z toho poplati hypo - maju aj dieta .. manzel jej ale nedava na mesacne splatky ktore a nu pobral ktore mal davat to je 400€ mesacne - takze sa tie splatky neplatia ,manzelka na ne nema .... ako to vyriesit ? da sa napisat byt na dieta ? ako by mala ta zena postupovat ? kamoska ma taku situaciu .. a nevie co ma robit ..

exezlodeji

Ano moze , v tomto zl*cineckom state mozu exe vsetko , a este aj oddlzenie ako ho propaguju ze oddlzime vas a zbavime dlhov a exekucii,je to len dalsie kl*mstvo na vytiahnutie penazi od chudobneho zadlzeneho cloveka. Ja som osobne presiel touto procedurov, konkurzom a danovy urad mi tento rok ukradol preplatok na vratke na dani za preddavky..Ako povedal Fico, nie sme pravny stat, zijeme v zl*cineckom rezime.