Mama nechce aby som mal partnerku váš názor

Príspevok v téme: Mama nechce aby som mal partnerku váš názor
totus

Zdravím moje meno je Martin mam 27 rokov chcem vedieť váš názor na tento trochu netradičný problém ktorý ma boli dlhšiu dobu a to že moja matka je proti aby som mal partnerku do života mam hendikep od narodenia diagnóza DMO konkrétne v minulosti som sa snažil nadviazať vzťah zo ženou ktorá sa mi páčila a bola podľa mojich predstáv oznámil som to mame že som spoznal jedno dievča bol to môj prvý pokus o ženu do života ale asi aj posledný po matkinom výstupe a to: ŽE ONA SA NEBUDE STARAŤ O NEJAKÚ CHUDERU ŽE CI POTREBUJEM SEX ;;; určite že som ostal smutný a neskôr sme sa aj rozišli ide o to že som nikdy nemal partnerku ani vzťah ani sex nakoľko som vyrastal len z matkou vychovala ma sama otca som nepoznal ja jej za to ďakujem ale toto som nečakal :( problém je aj to že neviem ako na vzťah nikdy som sa nebozkával a som panic ja sa za to nehanbím len chcem vedieť váš názor niekedy mam pocit menejcennosti a trápi ma to som normálny muž ktorý by chcel mať aj niekedy ženu a rodinu ale asi mne to nebude sudenne ďakujem za vaše reakcie

totus

pettroneta odpoveď bohužiaľ som naviazaný pretože ona ma opatruje áno mam problém s chôdzou prekonal som 7 operácii rok bol vozík takže tak.

Radaaaaaa

Hej.matky same so synom v domacnosti su take.cim to budes natahovat tym horsie.potom aj 40rocni byvaju s matkami.ak mas moznost,najdi si niekoho cez net a odstahuj sa.dvom bude lepsie zacat odznova.

pettroneta

a Ty si odkázaný na matku? Musíš s ňou žiť v jednej domácnosti? Ona je zrejme na Teba chorobne naviazaná. Ako matka, kebyže mám handicapované dieťa, teším sa z toho, že sa vo všetkom aj vrátane partnerského vzťahu zaraďuje do normálneho života. Mám kolegyňu s mozgovou obrnou. Vydala sa a má dve zdravé deti, chodí do práce, inak pri chôdzi potrebuje barle a na obede potrebuje, aby sme jej jedlo doniesli, lebo ona má v rukách barle.