Partner

Príspevok v téme: Partner
hanblivka12

Nepíše sa mi to vôbec dobre. Doteraz som bola vo vztahu velmi štastná, aj keď občas sú nejaké hádky, ale to je normálne. Sme spolu vyše roka a pol. Priateľ mi hneď na začiatku vzťahu povedal, že sa od žiadnej ženy nenechá obtiahnuť o peniaze (slušne povedané) a že sa skrátka nenechá od žiadnej ženy “vyciciavať”. To je úplne v poriadku, som ten typ osoby ktorá chce, aby sa mal hlavne ten koho milujem dobre, takže mi nerobí problém sa deliť a dať aj z posledného a sama nechcem nič pýtať a nechávať si všetko platiť. Prvé mesiace keď bol do mňa veľmi zalúbený, by mi zniesol aj modré z neba...obedy, kultúrne podujatia, čokolády... tak isto som dopriala aj ja jemu z mojich penazí.Teraz už je to trošku iné...keď napríklad naši kamaráti povedia, že niekam chcú ísť a ja nemám peniaze (poviem že jednoducho na to nemám, tak pôjdeme nabudúce/zarába značne o dosť než ja/) začne nadávať, že zasa bude všetko musieť platiť on a tak dalej...aj keď v takej situácii jasne poviem, že nepôjdem, ale on chce ísť a dáva mi pocítiť, že na to nemám a on to musí platiť... neviem či to robí nachvál... Mne je teraz strašne lúto , že sem o tom píšem, ale z každej strany, či už rodičia alebo sestra začli hovoriť, že je velmi lakomý a správa sa divne.. napríklad na obedy chodí s bratom a my sme sami na obede neboli dlho. Nájom je na polovicu, tak isto aj strava. Aj toto sa zdá rodičom čudné...Ja som si tieto veci nevšímala a s nájmom a straviu som súhlasila.. s tým ja problém nemám, len keď sa začal takto chovať a rodina mi dáva všetko toto na oči prepadajú ma strašne zlé myšlienky. Inak keď sme spolu ,sme stále usmiati, je nám fajn a neodtrhneme sa od seba. No poslednou dobou sú tu aj tie jeho výbuchy agresivity a ukazovanie nadradenosti po finančnej stránke. Niekedy zbytočne začne nadávať, keď sa ho opýtam normálnu otázku. Ale ako hovorím inak je všetko super. Viem, že ma miluje, aj mi to povie. Dosť žiarli. Rád ma má. No neviem ako sa dalej cítiť a čo si všetko o tom myslieť.

DarkThought

Musíš sa s ním o tom porozprávať. Povedať mu veci, ktoré ti vadia. Vzťah bez komunikácie nebude fungovať. Ale podľa toho opisu by som sa ja osobne naňho vykašľal.