Na urovni

IPlP

BJ2, IP adresu zmenim velmi rychlo napr. tak, ze si na mobile vypnem wifi a prejdem z wifi na mobilne data, co su 2 pohyby prstom alebo vypnem a zapnem router a za 5 sekund mam inu IP, takze sa necudujem adminom, ze to vypli a moze sa stat, ze 2 ludia maju napr IP 192.169.100.034 a druhy 155.045.100.034 a ty si budes mysliet, ze ide o toho isteho, ked vidis iba posledne 2 cisla, takze prestante tu vsetci basnit o tom blbom zobrazovani IP.

BJ 2

Slaba moderacia vulgarnych, zbytocne sexualnych prispevkov, spamu a reklamy.

A nemoznost editovat si po sebe prispevky, a odpovedat s citaciou, teda "quote" funkcia.

Tieto veci keby sa tu vyriesili, tak tu chodi viac ludi a je vacsia uroven.
Takisto by som navratil zobrazovanie 2 cisel z IP adresy pre neregistrovanych uzivatelov. Zmizlo by kopec fake a deblnych tem, nie kazdemu by sa chcelo prehadzovat si VPN alebo proxy server, takze by to odradilo spamerov.

Brokolicka

A ty si co myslis, autorka, znizujes uroven tohto fora?
O urovni nemoze byt ani reci tam, kde sa podporuje aristokracia, ci diktatura, miesto demokracie.

Guga13

ja sa tu dosť rozčuľujem, keď niečo čítam. Neznášam nespravodlivosť, choré myslenie a keď sa niekomu ubližuje. Ale často len čítam a neprispejem, lebo neviem, čo napísať. Teraz som pobúrená na tom, že tá baba sa s niekým vyspala, a preto chce, aby keď by žil zárodok človiečika, tak ho chce zabiť. A čo ten zárodok človiečika môže za to, že mali dvaja dospelí sex, a že vznikol? Je to hnusné, chcieť zabiť. A veľmi si želám, aby tehotná nebola, nie preto, aby bolo jej dobre, ale aby nezabila nenarodené dieťatko. A nazývajte si to ako chcete - to že je malinké, a absolútne nevyvinuté, aj tak je to človek.

Forumakcumak

Uroven coho??? :)
Ved toto nie je ziadne odborne forum so specifickymi pristupmi s realne overenymi ludmi. Tu moze prist hocikto od deti az po starcov, od ludi so zakladnou skolou az po profesorov. O akej urovni tocis? Sa spamataj. Treba si len trosku v hlave zrovnat, komu odpovedat a co citat. Toto tu je identicke s nejakou socialnou sietou, rozni ludia, rozne povahy, rozne nazory, rozne vyjadrovanie. Niekto odpovie vazne, niekto chce pomoct, niekto si vyliat zlost ci frustraciu, niekto provokuje, niekto sranduje. Zdravy rozum pouzivat, to je to o co tu ide!

muzsom

uroven tohto portalu si znizila ty, si zlodejka a ukradla si meno inej prispievatelky, tak akym pravom sa pytas tuto odkazku?

pettroneta

nedávam si servítku na jazyk, keď si o niekom niečo myslím, ale neuchyľujem sa k vulgarizmom a naozaj sa snažím pochopiť a pomôcť. V podstate si myslím, že prispievam celkom na úrovni. Na jedného diskutéra som napísala, že je netvor, mala som sa vyjadriť v tom zmysle, že mu absentuje schopnosť empatie.