GOTT...BOLA TO EUTANAZIA

Príspevok v téme: GOTT...BOLA TO EUTANAZIA
poiuy

Myslim si ze pan Karek Gott sa nechal uspat aby netrpel neznesitelnymi bolestami a nemusel dehonestovat svoju osobu trapenim sa vo svojich vykaloch ...
Odmietol uz paliativnu podpornu liecbu a prestal chodil na vymenu krvi ..
Vybral si datum 1.10. a tiez aby to vyzeralo ze zomrel v spanku dal sa uspat pred polnocou nie napr. pocas obedu...

Jujca

Diagnozu mu stanovili mesiace pred smrtou. Nakolko to bol Gott, drzali ho este pri zivote cistenim krvi,ale ani to nemozu robit do nekonecna. Ked Gott zistil,ze uz mu ani to nepomáha a telo sa buri, rozhodol sa to ukoncit. A to nabralo rychly spad. Kedze sa mu,kvoli premnozeniu bielych krviniek, telo postupne udusilo, bol veľmi unaveny a ,samozrejme, posobenim morfia a inych,silných liekov na tlmenie bolesti i vedomia sa jeho smrt urychlila, co sa neda nazvat eutanaziou,ale, v podstate je to nieco podobne. Tazko dokazat ci mu v jeden okamih nepodali, z milosti, silnejsiu davku. Ta by ho uspala rychlejsie.

pettroneta

pri type leukémie akú mal sa život ráta už len na niekoľko týždňov. Bolesti nie sú, iba únava a telesná slabosť. Ďalšiu liečbu odmietol, lebo si nechcel zbytočne predlžovať život, keď bol taký unavený a neschopný asi ani komunikácie a nachádzajúci sa často v polospánku. Ale odmietnutie liečby a eutanázia sú dve rôzne veci. Určite nič neužil, čím by si priamo privodil smrť. Žiadna eutanázia. Nesúhlas s ďalšou liečbou ešte eutanázia nie je, určite si nenaplánoval presný deň úmrtia, aj keď so smrťou rátal. Predtým, ako vyriekneš niečo takéto, si prečítaj niečo o jeho forme rakoviny krvi, ďalej, kedy mu ju diagnostizovali a potom hovor niečo takéto. Moja teta žila po tom, ako jej to diagnostizovali ešte 4 alebo 5 dní.

Pag

Každý umelec ide po svojej smrti do Neba (bez ohľadu na všetko), lebo iba umelci dokážu robiť psychoterapeuta aj po svojej vlastnej smrti. Pozdravujem do Neba, Maestro!