Strach zo smrti

Príspevok v téme: Strach zo smrti
Vanes44

Ahojte mam problemy, ktore mi dost komplikuju zivot. Velmi sa bojim smrti a to skoro stale pocas dna a taktiez aj vselijakych chorob. Casto sledujem svoje telo, vsimam si rozne neobvykle priznaky, mavam pocit, ze mi je divne a zomieram. Casto citim divne pocity v hlave a v hrudi. Boli ma hlava, picha ma pri srdci a zle sa mi dycha. Ked mi je trochu divne, hned sa vystrasim a myslim si ze zomieram. Kazdy vecer sa bojim ist spat pretoze mam strach, ze sa mi v spanku nieco stane a zomriem. Mozno si to len namyslam, ale casto mam pocit ze stracam kontakt s realitou, jr mi na odpadnutie a nedokazem si udrzat plne vedomie. Lahko sa dokazem vystrasit, cela sa roztrasiem a citim tlak v hlave. Denne si meram tlak, ktory mam v norme ale mam zrychleny tep, ktory mi robi velke starosti. Velmi sa bojim o svoje zdravie a nedokazem sa na nic sustredit a uzivat si zivot. Beriem aj lieky na uzkost, ale vobec mi nepomahaju. Niekedy ked kracam po meste znicoho nic zacnem mat pocit ze upadam do bezvedomia a zmocni sa ma obrovsky strach. Som vystrasena, bojim sa vychadzat z domu a vazne uz taky zivot nezvladam.. prenasladuju ma myslienky na smrt a desim sa toho ze raz zomriem a uz tu nebudem. Mam 21 rokov a nechcem este zomriet lenze mam tusenie ze moj cas sa uz blizi. Bojim sa ze z toho zosaliem neviem si uz rady..

Trulkocct

Obesil sa mi pes Lajo a Zoltán podrezal kozu Lidu.Piťka ukradol práčku a Peťko vzkriesil bratstvo prepil som sa.Ale ne mám takú veľmi krásnu frajerku bohatú sexicu a užívame si plnými dúškami.Je nenásitná dračiča tak ako ja.Mám to čo som hľadal a mám sa super.Pa.

Roman BA

Ahoj, bola si už s tým u lekára? Urobil ti celkovú prehliadku či je všetko v poriadku?
Si mladá a život máš ešte pred sebou, ešte budeš dlho žiť. Len to určite nebechaj bez riadneho vyšetrenia.
Ak ťa zaujímajú aj iné alternatívne možnosti pozri si film Začiatok, mohlo by ťa to zaujímať.
poslednareformacia.sk

harula

viem o čom rozprávaš, lieky berieš, určite aj nejaké terapie by ti mohli pomôcť, očista napr. návšteva kostola, modliť sa, ak si veriaca alebo meditácie; mne pomohol hlavne šport; aerobik sa vyskákať pri hudbe, ísť sa bicyklovať, do prírody, prihlás sa na kurz tanca, niečo čo ti vyplaví endorfíny, nájdi si niečo svoje; ako si na tom s láskou, so vzťahom? Niečo ti muselo spustiť ten strach, umrel ti niekto? Pozeráš krimi správy?