ahojte je tu niekto kto zaraba okolo 500 eur a ma nejaku pozicku ci uver? da banka pri takomto plate vôbec nejaku pozicku ked je clovek zamestnany na tpp nad 3 roky za taky plat? Dakujem za odpovede
plat 500 eur. je sanca ziskat aspon nejaku pozicku ci uver?
zalezi od banky, to ti tu mi nevieme povedat, ci ti schvalia alebo nie..treba skusis..no 500€ je dost nizky prijem..
Porad sa s financnym poradcom. Ale neodporucam ti brat pozicku, ak si raz budes chciet zobrat hypoteku tak toto ti velmi pritazi a moze byt aj dovodom ze ju nedostanes. Ak si chces nieco kupit radsej si na to nasetri a pockaj si.
Podľa mňa určite ano
.. Tvoje dispo postačuje nejakých cca 240eur ti musí vyjsť z duspa pre teba ako zivotne min niečo také a ostatné povoľuje na záväzky. Pokiaľ nemáš deti, manželku na ktoré automaticky tiež sa ti vzťahuje vyzivovacia povinnosť tak určite ťa pusti aj do vyššej sumy.. POKIAĽ je tvoj príjem oficiálny, a všetko ide cez SP a nemáš to len,, na ruku,, ale všetko na papieri... Určite ti dajú.. Závisí výsledný úrok splátka aj od tvojho ratingu.. A viac faktorov. Ak si mal nejaké iné pôžičky doteraz, nákup na splátky, telefón na paušál a poriadne si to spláca, nemáš nikde negatívne info(banka to všetko vidí) tak určite ti vyjde... Keď si bezdetny, slobodný, príjem máš... Určite ti to pekne vyjde. Ak aj máš deti, ženu alebo výživné všetko závisí... Od výšky záväzkov... A tvojej bonity.. V banke... Odporúčam slsp.. Není problém keď splnas do 10 min od žiadosti vieš mat peniaze na ucte
.. Poprípade aj cez telefón spracovávali SU.. Aj schválili.. Treba vyskúšať. Držím palce:-)