Dobrý deň, chcela by som sa spýtať či je šanca otehotnieť, ak som mala v nedeľu pohlavný styk s priateľom a pri prvom "kole" sa urobil, samozrejme sme mali kondóm no pár minút na to, sme chceli ďalšie kolo a keď si dával druhý kondóm tak ho dal naopak a potom ho opravil. No neviem či je šanca otehotnieť, keďže sa pred tým spravil a je možnosť že sa spermie dostali na kondom, keď ho dal naopak? Plus som bola v stredu na operácii slepého čreva z dňa na deň. Je tam nejaká šanca? Mimo toho mi v júli vyšiel nedostatok kyseliny listovej.
T?
Tak mala by si to v prvom rade vediet ty co vlastne spravil, je to tvoj frajer, my nemozeme vediet co spravil a co zvykne robit, sak sa o tom porozpravajte? Toto by ste normalne mali riesit spolu a ak chalan nevie co spravil tak bohuzial... My sme pri tom neboli.
Dievca .. zaruku ti neda nik
Len on vie co a tym svojim robil, ci utrel abo nie, ci sa spravil abo nie
A spermie na vzduchu rychlo kapu tak ked ho mal von dlhsie tak asi skapali tie bicikovce za ten cas ale iste to nieje zalezi ako rychlo chlapec konal ...
Pozri sa, zbytočne budeš špekulovať, aká je pravdepodobnosť, že áno... Keďže partner nerozmýšľa a prevracia kondóm v akcii, tak vylúčené to nie je, za to sa ti nik nezaručí. No a ak si v situácii, keď je čo i len malá možnosť, že áno, tak je to 50 na 50-buď áno, alebo nie.
Urob si test, len ten ti dá odpoveď. A druhýkrát popremýšľajte skôr, ako budete súložiť.
Tak nebolo to hneď. Dal si ho dole. Obliekol sa medzitým zašiel po druhý kondóm a po chvíli, tak myslím, že je tam nízke percento či? Prosím normálne odpovede. Všetci sme ľudia a každý robí chyby, ospravedlňujem sa za moju hlúposť ale Budiš ??♀️
Sice neviem co ma s tym spolocna operacia slepeho creva a kyselina listova ale... Zalezi aj na tom (a to by mal aspon jeden z vas vediet, boli ste pri tom), ci si on toho "svojho" medzitym utrel, ci ho mal suchy alebo nespravil vobec nic a nasadzoval si ten druhy kondom na penis hned tak ako ho z teba vytiahol a mal ho cely mokry od ejakulatu. Teoreticky by sa nieco stat mohlo ale skor si myslim, ze nie teda za predpokladu, ze ho mal predtym relativne suchy a "cisty".
Julian netrep ako aj autorka!
V nedelu si šukala a v stredu si bola operovana, kym sperma dojde k vajcu a oplodni ho trva to nejaky cas predsa a to nieje vsetko, aby doslo k tehotenstvu, musi sa nielenze spermia spojit s vajcom alr sa potom oplodnene vajce aj usalašit cize zahniezdit v maternici!
A naco take sprostosti tvoj frajer robi ze si nasadi kondom na vtaka ktory predtym striekal a potom ho zvlecie a otoci a nasadi z druhej strany?!
Co je dement? Mu nedocvakuje?!
Ak mate podla vsetkeho len 16 rokov tak nesexujte, sex nieje pre decka co o biologii vedia howno!
Studuj radsej!
No ked ho otocil, tak sa zbytkove spermie mohli dostat na povrch kondomu a ked ho do teba vrazil, mohli sa preniest do tvojej posvy. Jednoznacne mozes byt tehotna a podla tej kyseliny asi aj si. Dufam ze si pred operaciou povedala, ze mozes byt tehotna, lebo si sla do narkozy!
Kazdy kto sulozi musi ratat s tehotenstvom. Ani HAK nie je 100% ochrana.