Omyl

jasom

tak ja mam opacne zazitky. v obchode viac nauctovane zle vydane a zabudnuta penazenka. ked som sa vratil do obchodu zatlkali, ze tam nie je, ked som chcel zavolat polisov, tak sa tam objavila. ak by sa stalo ze mi viac vydaju s kludom anglicaka si ich necham

ahjajjaj

toto síce nie je omyl, ale náhoda. Môj syn strašne túžil po mobilnom telefóne, ale povedala som si, že nemá ešte toľko rokov, aby ho mal. Raz našiel na školskom ihrisku jeden, bolo to v zime, keď sa skoro stmievalo. Telefón nemal žiadny kredit a nedalo sa z neho volať. V menách tam bolo uvedené mama. Tak som si ťukla na číslo a zavolala. Telefón patril staršiemu chlapcovi, ktorého mamička vychovávala sama, a pracovala na zmeny a s jeho pomocou ho kontrolovala. Stratil sa pred 3 dňami a už neverili, že sa nájde. No áno, syn bol veľmi veľmi sklamaný... a ešte si rok na mobilný telefón počkal...

AntipoIitik

pKornutok mas velmi skreslene predstavy o schopnosti cerpat eurofondy. My Slivaci nie sme hlupi, vieme to, len je nedostatok firiem, ktore su z toho ochotne platit 30% nenazratym politikom, resp. tie prijekty su take, ze ked im das 30% a spolupofielas sa na projekte 5-10% tak ti nic neostane resp. sa dostanes do straty. Ak by sa tu nekradlo, boli by vycerpane na 100%.

Salamistka

Minule mi predavacka v salamoch omylom dala na salam co som si vypytala inu cenovku z ovela lacnejsieho salamu ale nic som nepovedala. Som monstrum.

pKornutok

Keby ľudia toho niekedy urobili menej, tak by urobili viac. Nejaké extra slušné správanie už ani nie je badať, egocentrizmus, proste myslím v prvom rade len na seba, až potom ma (min. o rok) napadne, resp. ani nenapadne, že treba myslieť aj na toho blížneho, vcítiť sa, trochu empatie a podobne. Nikto neurobí nič naviac, lebo implantované vzorce správania do kolektívneho správania vždy urobia svoju nadprácu a je ťažké ich odtiaľ dostať. Fokusovať sa len na 1 vec vždy spôsobí, že ostatné, -podstatnejšie- veci uniknú a potom sa s tým pocitom už len treba naučiť žiť, s -nie dobrým- pocitom, pre zmenu, tentokrá. Pre jeden strom nevidíme celý les, celé more, more, more. Myslím na tie eurofondy, že by na tom mal pracovať tím, jedna bytovka minimálne, aby sme boli efektívnejší. Pár drobných hore dole, ale každý má svoje videnie sveta, možno by nám na to dali generálny pardón, ou, kacírska myšlienka, opýtajte sa ich.

Poctivko

Ano, velakrat sa mi nieco take stalo, vzdy som to vratil. Naposledy som platil 20 eurovkou a casnik mi vydal akoby z 50. Ked som ho na to upozornil, tak bol prekvapeny, ze preco som si tie peniaze nenechal a ja ze by som mal z nich blby pocit.
Alebo mi zle zaratali natankovany benzin, to som si vsimol po cca. 10 km a vratil som sa, pumparka skoro odpadla, ze takeho cloveka ako ja este nevidela.
Preco sa pytas?