Alkohol

FrantiskaMokra

tak to vobec normalne nie je...ked nevie inak riesit problemy len s alkoholom tak to je zavazny problem, ktory by si mala cim skor zacat riesit!...

Mirka303

To je tak ked si si nasla vychodniara. Baby kedy sa konecne naucite ako si vybrat normalneho chlapa. Vezmete si alkoholika bez penazi a potim vyplakavate na forach.

ahjajjaj

nie je to normálne. Pri každom probléme, aj keď hádka nebude, nemôžeš rátať s jeho oporou, tú mu poskytne alkohol a Ty ostaneš na riešenie životných problémov sama
Môj svokor bol požiadaný, aby dohliadol na umierajúceho otca. Nezniesol ten pohľad naňho, nechal ho samého a spil sa do nemoty. jeho sestra našla otca po 5 hodinách vo vlastných výkaloch a prosil ju, aby mu dala napiť, lebo je strašne smädný. Svokor spal v alkoholickom delíriu.
Iné. Z dediny žene umieral 24 ročný syn na rakovinu s metastáziami už všade aj do pľúc. Požiadala manžela, aby bol pri ňom, odskočí iba do obchodu, skúsi mu kúpiť detskú výživu, že nejakú ovocnú dreň by snáď zjedol. Keď sa vrátila, syn bol mŕtvy a manžel nikde. Odišiel ešte kým žil a umrel bez toho, aby boli pri ňom rodičia. POtom manžela tak ľahko ani nezohnala. Nemocnica bola v meste, oni bývali na dedine, kľúče od auta boli u manžela, lebo šoférom bol on, a odišiel do nemocnice ešte triezvy. Musela sa obrátiť pre pomoc na iného v rodine.

bambritka

WhiteEnergy3 neskutocne dlha a nudna odpoved. Ak by si chcel najst inu, nech si najde, ja sa nezrutim, ani ho nebudem prosit, je to na nom.

WhiteEnergy3

Na hádku musia byť dvaja a aj ty si bola súčasťou tej hádky, tie hádky sú tiež pre mnohých ako droga, ktorej sa nevedia nabažiť, ani spolu, ani bez seba, hádka, to pravé puto, možno jedno z pút, ktoré drží váš vzťah -alive-, okrem detí a peňazí (prehodiť poradie), treba vedieť nas.ať, keď je muž pokojný a upokojiť, keď je nas.atý na celý tento svet. Chyba je aj v tebe, bella, nielen v ňom, ale jemu chceš dopriať viac ten vavrínový veniec určený pre "víťazov". Čím viac tvoj manžel trávi vonku bez teba, o to viac robíš chýb ty, ktoré ho od teba plašia ako "kurky" preč. A potom sám nakontaktuje niekoho, kto tento -fight- rozhodne a dá to, dá to za vás, za vaše peniaze a spraví ten rituál na rozbitie vzťahu, príp. si dá urobiť mágiu lásky sám na seba, aby sa predsa len mal o niečo radšej:-)

Defcon

Ze : riesit inak ako alkoholom
S dorazom na slovom riesit. Alkohol uz tusim prestal byt nastrojom riesenia aj na Kysuciach.
Ako ste si naucili, tak mate. Doporucujem sa prestat hadat, lebo si z manzela vychovate alkoholika.... teda, aj tak si myslim, ze len alkoholik riesi veci alkoholom.