Psychika??

Príspevok v téme: Psychika??
Tso

Chcem sa poradiť čo. Mi môže byt? Pred mesiacom ma začala bolieť noha keďže mam dnu tak som. Začal užívať liek Colchicum-Dispert začal som potom pociťovať divne stavy slabosť, potom sa mi súťažilo dýchanie a vyletel mi tep tocilo sa mi všetko na pohotovosti mi dali len magnézium stým ze som prepracovaný ale začarovaný kolobeh začal bol som na echu srdca všetko poriadku mal. Som. Holter keď mi prišlo v noci zle vyletel mi strašne tep volal som sanitku všetko ale poriadku dali infuziu, niečo na ukludnutie na holteri v tom. Čase mi zistili tep 185 ale nič iné všetko poriadku ekg v poriadku rengen hrudníka tiež v poriadku, krv poriadku až na kyselinu mocovu, ale ja stále cítim ako sa mi ťažko dýcha, točí sa mi hlava busi mi srdce naskakuje mi svalstvo trpím aj dlhodobými hnačkami spávať nemôžem keď zaspím. Zobudím sa a už potom nemôžem spať furt ako keby mi tlači niečo na hruď doktorka ma. Posiela k psychiatrické, ešte ma čaká vyšetrenia zo štítnu žľazu neviete s čím môžu súvisieť príznaky ďakujem

Tomas12345sss

A nemôže ísť o nežiaduci účinok lieku ? Keďže hovoríš že ti tie príznaky vznikli po tok užití lieku. Možná daka alergická reakcia.

Ten pulz mavam aj ja dakedy problémy. Tak napríklad dneska v hypermarkete som sedel na lavičke a začalo mi rýchlejšie bit srdce a to som bol v kľude. Pulz na dlani ťažko hmatateľný a rýchly, asi okolo 120. Po pár minútach to prešlo. Každopádne mal som to z prehriatia organizmu, ráno som si dal studenú vodu keďže som musel studenou vodou dačo zapiť, a u mňa to tak býva že studená voda mi prehreje telo a som celý horúci a potom mi aj rýchlejšie bije srdce. Pomáha mi tepla voda, ťa mi schladí telo a znormalizuje pulz. Skús si nabudúce chytiť svoje telo či ho nemáš horúce, ak áno, potom ono je príčinou tvojich problémov s pulzom.

Pag

Požičaj si od niekoho merač srdca (tlakomer) aspoň na jeden týždeň (môžeš si ho aj kúpiť) a ak budeš mať tep okolo 100, tak na to budeš musieť brať nejaké prášky (Betac), lebo tep okolo 180 ťa po čase isto zabije. Pri tak vysokom pulze nepi kávu a fajči menej. Prednejšie je riešiť tep ako psychiku, na teraz. Aj cesnak môže tak na rýchlo niečo poriešiť.