Koľko stojí svadba ?

usetrime

Zalezi aku velku svadbu chcete a kde ju chcete ma a s cim vsetkym.
Cim vacsia svadba tym vacsie naklady.
Osobne som za mensie svadby s par ludmi. Neoplati sa do svadby vela investovat vzhladom nato ze je to len jeden den a peniaze su fuc za 12 hodin a vzhladom nato ze dnes sa kazde 7 manzelstvo rozpadava v priebehu 7 az 15 rokov takze vyhodit kopu prachov za nieco co trva len necelych 12 hodin ?
Tadsej usetrim na byt/dom ci auto/dovolenku

marcka_64

@Nicole723:-)

Svadba v dnešnej dobe výjde fakt okolo 6 - 8 000€ a v niektorých prípadoch aj viac, pokiaľ sú snúbenci náročný a potrebujú nejakú luxusnú reštauráciu a jedlo. Všetko to záleží od okolnosti. Ale dá sa v pohode naplánovať svabda aj za menej tisíc.

Mimiro

Bez ludi par euro. Taka klasicka svadba so vsetkym co sa na svadbe robi vyjde tych 5000€ a viac na SR. Samozrejme cim menej ludi, tym lacnejsia svadba sa da spravit. Ciam viac ludi, tym viac darov a mladomanzelia ostanu po svadbe viac v pluse, co sa tyka financii.

Svadobcan

My sme mali svadbu o 2 svedkoch a sli sme potom do restiky na obed. Stalo nas to 100 eur.
Urobili sme to hlavne kvoli papierom, dedenie, vdovsky dochodok, info o zdravotnom stave v pripade potreby, aby sme mali rovnake priezvisko s detmi a aby som na hoteli nehovoril trapne, ze sme na izbe s partnerkou alebo druzkou, ale s MANZELKOU. :)
Manzelstvo dava velke prava a istoty, ked sa nieco stane, a ked sa da takto lacno zosobasit

jax

Otazka nie je kolko to stoji, ale kolko ste ochotni minut (zahodit). Svadba je ako oslava narodenin, niekto na nu vyhodi tisice, iny zadarmo prehodi stranu v kalendari.
Samotna svadba v mieste bydliska (uradny akt) je zadarmo, neplati sa nic.

Gaabrieleeeeeee

Ahoj,ja pracujem ako organizátorka podujatí. Svadbu sme už viackrát organizovali. Závisí od toho koľko chcete nato minúť. Dá sa aj za 500,pre pár ludi10-20)+ večeru. Všetko závisí od výzdobu,svadobného menu,počet hostí,alkohol,hudba,sály kde bude hostina(ak bude v hoteli drahšie ak bude v reštike lacnejšie)