Strach z ľudí

NastvanyVodic

Mám psychické choroby z policajtov u nás pod Spišským hradom, ktorý číhajú na výjazde z dialnice či vodiči zastavia na stopku aj keď je cesta prázdna. Je to vraj závažný priestupok, a za 3 takéto výpalníctva chcú ešte zakázať šoférovať.

Danielllita

Takych spinavcov by som kastrovala co zneuziju dieta. Je to obrovska trauma, hlavne dusevna. Sama sa z toho nedostanes, budes potrebovat odbornu pomoc. To ze sa bojis ludi, je nasledok toho co sa Ti stalo a nesies si to cely zivot.

Pag

Nie, friendshit ale friendship, pomylil som sa. Je mi fakt z tohto galimatijasu na grc, ale zvyknime si, toto vsetko je len sucastou tohto systemu a aj bude, este dlho. Ked to inde existuje uz x rokov?? Welcome to the jungle.

Pag

Strach nie je vzdy zla vec, strach moze byt aj vec dobra, lebo ta moze chranit. Ako nemat strach z ludi? Ako to docielit? Ako to dosiahnut? Nejake prasky? Wow. Ja nemam strach z ludi, ale ako to vsetko vzdy dopadlo, ano, aj teraz posledne? Zase sa mi isto smiali poza chrbat, ze aky som naivny a sprosty a zase vymysleli 1501 sposob, ako ma okradnut. Podarilo sa im to. Ako adrenalinovy sport je laska k ludom dobra vec. Kazdy moze mat svoje videnie sveta, ale tento svet celkovo ide niekam do jazzu, aktualne. Netocme stale o tycj istych bachorkach, ktore uz boli, povedzme nieco nove, aktualne. Co moze clovek v tomto svete cakat? Fake love, fake news a fake friendshit. Dobre, ze z ludi strach maas, aktualne je to jedna z foriem ochrany pred hadmi.

marcka_64

V tomto prípade potrebuješ jednoznačne odbornú pomoc! Ak si toto všetko prežívala, tak sa sama z toho len tak nedostaneš!

Kin

Podľa mňa je dobré to riešiť so psychologičkou. Ale si nájdu takú, ktorá Ti sadne a ktorá možno nebude zbytočne rozoberať Tvoju minulosť. ... Ja napr. mám spracovanú minulosť nemám žiaden príznak posttraumatickej stresovej, tak by som s ňou minulosť ani neriešila. No ale každá psychologička má iné prístupy. .. Tak záleží aj na jej postupe. Ň. Keby sa chcela špárať do minulosti, tak by som ju zmenila, je to zbytočné, ale tak možno nebude chcieť.

Tutenstein_xD

Ja som mal strach z ľudí. Na strednej škole ma od druhého ročníka trocha šikanovali spolužiaci psychicky a dostal som sa do bodu, kde som začal mať strach z ľudí. Keď som čakal napríklad u doktorky v čakárni, tak mi išlo srde o život a mal som pocit, že sa na mňa všetci pozerajú a smejú sa na mne.

Keď som išiel po ulici, tak som sa pozeral na šoférov v autách, pretože som chcel vidieť či sa na mne smejú aj oni. Kvôli tomuto som nechal počas strednej po asi mesiaci moju frajerku, pretože som sa za seba hanbil a nemal som sa vôbec rád. Bol som uzatvorený do seba a neskutočne negatívny.

Potom si jedného dňa povedal, že to takto ďalej nejde a že musím urobiť v živote zmenu. Dostal som sa z toho úplne sám. Zmenil som úplne účes, nechal som sa trochu zarásť, začal som sa lepšie obliekať, keď som začal pracovať a taktiež som trošku pribral.

Teraz som so sebou spokojný. Síce som bol aj vtedy pre baby fešák, ale ja som sa neznášal zato ako vyzerám. Teraz som spokojný a môže sa na mňa pozerať aj 10 ľudí a nemám najmenší problém sa im pozerať do očí. Znova sa zo mňa stal extrovert, akým som bol aj predtým a nemám problém komunikovať s ľuďmi.

Takže áno, dá sa z toho dostať, ak sa človek bojí ľudí.Teba aspoň v mojom prípade sa z toho dalo dostať.

vcelka

podľa mňa sa to dá, ale bez lekára určite nie, všetko treba s doktorom konzultovať, ktorý sa s tým už stretol