zuby?

Príspevok v téme: zuby?
jana111

Dobrý deň, prosím o radu. Už asi 2 mesiace sa trápim s jedným problémom. Začalo sa to prievanom..Bolesť celej pravej strany(ucho,zub,hrdlo,krk,uzlina). Všetko ustalo, okrem nepríjemného tlaku v čelusti. Navštívila som obvodnú lekárku, tá mi robila KO, CRP, výter z hrdla a nosa - všetko OK, potom som navštívila ušno-nosovo-krčnú lekárku, tá potvrdila, že všetko je v poriadku. Hmatala mi aj uzliny a povedala, že je to OK.
Teraz chodím k zubárovi - raz do týždňa. Ošetruje mi už asi mesiac dolnú 5ku stoličku, lebo som tam mala kaz, dokonca mám okolo nej zdurené ďasno, no a mám dni, kedy cítim ten nepríjemný tlak aj pod čelusťou a tiež ma bolí sánka pri otváraní úst. A ešte mi zakúsnutí cítim, že niektorý zub ma zabolí, ale sama neviem určite 100%ne, ktorý to je. Rontgen mi zatiaľ nerobil. Chcela by som, ale už neviem, ako mu to povedať, stále to nejako zahovorí a zase mi vŕta do toho istého zuba.
Je možné, že ten nepríjemný tlak a akoby bolesť uzliny mohol spôsobovať pokazený zub? Nemal mi dať nejaké lieky na zapálené ďasno?
Už neviem, ako ďalej, o týždeň sa tam chystám zase. Mám si nájsť iného zubára? Asi pred 3 týždňami som si dala urobiť rontgen zubov v jednom rontgenologickom centre, ale bojím sa ho ukázať zubárovi, že som robila niečo za jeho chrbtom. No ja by som bola rada, keby mi tie bolesti prešli. Ďakujem.

RNG

Maly zapal pod zubom je prakticky neviditelny.Da sa preliecit antibiotikami alebo prirodnymi antimikrobialnymi prostriedkami. Ja to riesim elektroforezou striebra rovno na miesto.